Shop mijn kleding bij de Shop My Closet Sale!

Wat zie jij er homey uit! roept een collega op de redactie als hij me ziet zitten in mijn jeans, baseballjack (Miss Y) en sneakers.

baseballjack Yoek Miss Y op jeans

Ik moet lachen. Deze mannelijke collega heeft het gepresteerd om op de bruiloft van collega zijn kersverse vrouw erop te wijzen dat de jurkjes van de bruidsmeisjes een net iets andere tint hebben dan de trouwjurk van de bruid. Haha! Een man met oog voor detail dus! 🙂

Mijn functie

Vind je het niet bij mij passen of vind je het niet passen bij mijn functie, vraag ik hem. De outfit past helemaal bij mij, vindt hij -terwijl hij me nog eens van top tot teen bestudeert – maar niet bij mijn functie als politiek verslaggever. Hij heeft gelijk. Een jaar geleden had ik dit ook niet aangetrokken naar mijn werk.

Dat kan echt niet

Bijna 6 jaar ben ik voor de regionale omroep waar ik werk provincieverslaggever geweest. En pas nu ben ik me ervan bewust hoezeer dat mijn kledingkeuze heeft bepaald. Super zo’n baggy jeans met scheuren, maar in zo’n broek kan ik me toch echt niet vertonen in de statenzaal.

wondervol, live op tv gelderland, hermina de vries

Ik mag vanaf volgende maand andere dingen gaan doen voor de omroep. Ik mag me bezighouden met online journalistiek, de website en social media. Daar word ik blij van! En ik moet weer met mijn neus in de boeken, ik volg een hbo-master media innovatie. Daar moet ik aan wennen, moet ik eerlijk zeggen.

Workwear eruit!

Een en ander betekent wel dat ik mijn kledingkast flink ga opruimen. En dat er flink wat ‘workwear’ uitgaat. Denk aan nette pantalons, blazers en nette jurken. En jij kunt kledingstukken uit mijn kast overnemen! 🙂

Shop My Closet!

Kom naar de Shop My Closet Sale op zondag 26 april in Vught! Zie de informatie hieronder.

shop my closet, 26 april, bloggers, Vught, Wondervol

Je vindt hier de kleding uit de kast van mij en nog 4 andere blogsters. En je kunt net als de vorige keren, professionele foto’s laten maken door Yvonne van Vavavonne.nl!

Mijn nieuwe stijl

Hou mijn facebookpagina in de gaten. Daar zal ik binnenkort foto’s delen van de kledingstukken die ik mee ga nemen naar Vught! Benieuwd naar mijn nieuwe (of eigenlijk mijn oorspronkelijke) kledingstijl? Check op Pinterest mijn mapje Onderweg naar of in mijn kast en mijn Whishlist.

Jouw kledingstijl

Wanneer veranderde jij voor het laatst van kledingstijl? En waarom?

By |2016-10-26T19:28:49+00:003 april 2015|alle artikelen, mijn outfits, mode, shopping|3 Comments

About the Author:

Hermina
Hermina de Vries is de oprichter van Wondervol.nl. Haar levensmotto is: love your body, love your life!

3 Comments

 1. Debbie 24 april 2015 om 09:57

  Ik ben erbij! Weet je of er ook een pinautomaat in de buurt is? Ik neem wel cash mee, maar heb nog geen idee van de prijzen en van hoeveel leuks ik ga zien. 🙂

 2. Hermina
  Hermina 26 april 2015 om 22:19

  Debbie! Debbie! Nu ik jouw reactie hier zo zie staan, denk ik die dame van dat grijze t-shirt, dat was jij!!!! Nouja wat stom dat we niet even hebben gekletst!! Leuk dat je er was!! En sorry dat je geen reactie van me hebt gehad!

 3. Debbie 29 april 2015 om 16:34

  Haha wat leuk! Toen we weg waren dacht ik zelf al ik me eigenlijk bij niemand heb geïntroduceerd als lezer van jullie blogs. Heb wel een tijdje met Josine en haar vriendin gekletst, maar die kende ik allebei nog niet. Het was gezellig! Enig idee wanneer de foto’s van Vonne te zien zijn? Ik ben errug benieuwd!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.