(advertorial)

Het hoogwaardige merk SJUUL Dress is in 2012 door twee jonge ontwerpers opgericht. Sindsdien krijgt het door haar kwaliteitsproducten met goede pasvorm meer en meer bekendheid onder het Nederlandse en Belgische publiek.

SJUUL houdt van shoppen, heeft bergen met mooie tassen, sjaals, schoenen en lipsticks en richt zich op dames en meiden zoals jij: ‘Dol op gezelligheid, een wijntje, reizen en genieten van het leven’.

Wat je tot voor kort nergens kon vinden brengen ze in hun steeds aangevulde collecties: ‘Mooie, passende jurkjes vanaf maat 40 tot en met maat 62 waarmee je overal goed gekleed bent’.

SJUUL Dress, voorjaar 2014, Bow Dress, jurk, grote maten

De nieuwste voorjaarslooks

Inspirerende styling

Kort geleden kwam SJUUL al met vrijstaande fotografie. Nu brengen ze inspirerende styling. Het komt nogal eens voor dat je denkt: ‘Gaaf jurkje, maar hoe combineer ik dat?’ Om je een idee te geven hoe je de nieuwe SJUUL-jurkjes kan stylen, combineert het merk vanaf nu met accessoires (verkrijgbaar bij Zalando). Zo doe je ideetjes op over zonnenbrillen, tassen, horloges, sjaals en schoenen.

Natuurlijk zijn er vele combinatiemogelijkheden en ben je vrij om je SJUUL-jurkje te dragen zoals jij dat wilt! Zo kan je bijvoorbeeld in plaats van een hoge hak een platte ballerina in hetzelfde sfeertje dragen. Ben jij benieuwd geworden naar de combinatiemogelijkheden? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief én hou aankomende weken de website in de gaten. Er volgen nog veel meer voorjaars-/zomerlooks…

SJUUL, Flower Dress, jurk grote maten, jurk bloemen

Pasvorm

Verbetert draagcomfort

SJUUL is continu bezig met innoveren. “Het draagcomfort van onze jurkjes staat bij ons hoog in het vaandel”, aldus de jonge ontwerpers. “De nieuwe modellen van de v-hals jurken en ronde hals jurken hebben een verbeterde buste coupelijn gekregen. Op deze manier kunnen we ook de dames met een hele volle buste verblijden met een SJUUL-jurkje”. Heb jij een hele volle buste en paste je voorheen onze jurkjes niet? Neem dan snel een kijkje in de webshop, er is zoveel leuks!

SJUUL Retro Boat dress, jurk grote maten

Mijn wens

Laat je verbazen over de mogelijkheden

Steeds meer trouwe SJUUL-klanten weten de ‘Mijn wens’-pagina van de website te vinden. Deze pagina biedt je de mogelijkheid om je eigen wens in te sturen. Al vele dames hebben we afgelopen periode blij kunnen maken met jurkjes in een andere print, met een andere halslijn of een langere of kortere roklengte.

Heb jij ook een ‘probleemzone’ in je figuur? Pas je net niet goed in onze basis collectie? Of wil je graag je favoriete SJUUL-model in de stof van een ander SJUUL-jurkje? Vul dan de wenspagina in én laat je verbazen over de mogelijkheden die we voor een geringe meerprijs aanbieden. De levertijd? Ongeveer 14 dagen. Dus…nog voor Pasen in huis!

SJUUL Roses dress, jurk grote maten,

Waar verkrijgbaar?

www.sjuuldress.nl & One Day SJUUL-shop

De collecties zijn tot nu toe verkrijgbaar via de SJUUL-website. Plaats je vandaag je bestelling en is het jurkje op voorraad, dan ontvang je deze binnen vijf werkdagen. Het is ook mogelijk dat het jurkje in nabestelling staat. In dat geval ontvang je het jurkje binnen ongeveer 14 dagen. Ruilen mag altijd binnen de aangegeven tijd.

Wil je liever passen en direct stylingadvies? Dan ben je van harte uitgenodigd om één van de ‘One Day SJUUL-shops’ te bezoeken. Eén á twee keer per jaar vinden deze plaats. De locatie wordt enkele dagen vooraf bekend gemaakt. Je kan je aanmelden via de website.

Paas-actie

Kortingscode na aanmelding nieuwsbrief

Wil jij profiteren van een leuke Paas-korting op je favoriete SJUUL-jurkje? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en ontvang de speciale kortingscode!