(Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door GastonLuga)

Wat is dat met tassen?

Ik ben een hele poos op zoek geweest naar de perfecte rugzak voor mijn laptop, maar kon niks vinden.

Ze zeggen wel eens dat je iets moet wensen en het vervolgens moet loslaten. Dan komt het naar je toe.

In dit geval werkt dat zo!

Gaston Luga rugzak paper brown bankje

Wat een hippe rugzakken!

Ik had de hoop al een beetje opgegeven eigenlijk, tot ik een mailtje krijg uit Stockholm van GastonLuga. Ze hebben mijn website gezien en of ik het leuk vind om een rugzak te reviewen!

Ik neem snel een kijkje in de webshop en ben enthousiast! Wat een hippe rugzakken! Tikje retro. Scandinavisch design.

Gaston Luga rugzak come with me

Gaston Luga laptop rugzak

Een rugzak waar mijn laptop in kan

Ik moet je eerlijk bekennen dat ik een hele poos heb lopen turen in de webshop. Mag ik zomaar een mooie rugzak uitzoeken, dan moet het wel de allermooiste zijn die ik kies…

De keuze is lastig. Al snel hak ik de knoop door dat ik ga voor een rugzak waar mijn laptop in kan. Die zoek ik al zo lang! Mijn laptop gaat namelijk altijd overal mee naar toe. Ik werk zoveel mogelijk papierloos. Congres? Met de trein naar een training in Utrecht of Amsterdam? Een boekpresentatie? Niks typt lekkerder en sneller dan mijn fijne Macbook.

Met deze rugzak heb ik lekker mijn handen vrij! Perfect! In de rugzak zit een diep vak, ideaal om de laptop (die rits ik trouwens altijd nog wel in een sleeve) in op te bergen!

Gaston Luga rugzak paper brown

gaston luga rugzak

Gaston Luga rugzak achterkant

Productie en gebruikte materialen

En dit slimme vakje aan de achterzijde van de rugzak is perfect om mijn  iPhone 7plus in op te bergen, als ik druk aan het typen ben. Ideaal, want zo heb ik mijn telefoon alsnog bij de hand en kan ik supersnel een foto maken! (Ik fotografeer altijd alle slides van een presentatie om er eigenlijk nooit meer naar te kijken, heb jij dat ook?)

De rugzak van stevig canvas heeft leatherlook details, geen echt leer dus maar vegan. Over duurzaamheid vertelt GastonLuga het een en ander op de website. Zo bezoekt het merk geregeld de fabrieken waar de tassen worden geproduceerd om te controleren of de werkomstandigheden ok zijn.

Shop bij GastonLuga met kortingscode

De rugzak die ik heb gekozen is de Pråper. Ook nog verkrijgbaar in vier andere kleuren. Prijs: 149 euro. Hieronder de link naar de webshop:

Is dit nu de tas waar je al zo lang naar op zoek was? Of zie je een andere toffe tas in de GastonLuga webshop? Gebruik mijn kortingscode!

  • Dit is jouw kortingscode voor 15% korting: wondervol     

Bij aankoop van een rugtas krijg je trouwens nu een limited edition canvas tas cadeau. De actie loopt t/m 2 juni 2019.

Vind jij nog een mooiere?

Kom je nu een tas of rugzak tegen in deze webshop die nog toffer is dan mijn Pråper? Laat het me weten, ik ben heel benieuwd!