De perfecte spijkerbroek maken voor iedere (wondervolle) vrouw.

Dat is het doel van het Deense wondervolle modemerk Studio Clothing.

Dus deed Studio onderzoek onder 6500 Duitse vrouwen tussen de 18 en 75 jaar. Om te constateren dat je eigenlijk iedereen blij kunt maken met twee verschillende bodyfits.

En zo zijn Carmen en Ashley geboren. Carmen voor de curvy vrouw met wat bredere heupen en Ashley voor als je wat meer een recht model hebt. En in twee verschillende lengtes (76 en 82).

Studio Carmen wondervol Ribeauville

studio Carmen Ashley

Studio vroeg me om de beide modellen eens te proberen.

En dus vraag ik me af: ben ik een Carmen (links) of een Ashley? Ik heb het mijn vriend gevraagd, maar hij komt er niet uit. Ik voel me het meest aangetrokken tot de Carmen, mooi die rondingen, maar of ik er ook echt zo uitzie…

Ik heb beide modellen geprobeerd. Eerst de Carmen.

Studio Carmen opzij Elzas

Studio Carmen broek opzij tshirt ratjes Ineke Otte

Ok, de foto’s hierboven zie je dus de Carmen. De broek zit lekker hoog. Lekkere stretch erin.

Dan zie je hieronder de foto’s met de Ashley.

Studio Ashley zwart met Peugeot tshirt

Studio Ashley wondervol in Colmar

Studio Ashley opzij Colmar

Studio Ashley body fit wondervol Colmar

Dit is het verschil

He maar deze broek zit ook heel lekker! Lekkerder nog dan de Carmen!

Gelukkig ben ik zo slim om de kaartjes van de broeken nog even te bewaren. En ik gooi ze niet in de prullenbak op de hotelkamer maar neem ze mee naar huis. Om er daar achter te komen dat ik de Ashley in maat 48 heb gekregen in de Carmen in maat 50.

Dat zie je ook bij de benen, die zit bij de Carmen niet mooi aangesloten als de Ashley.

Lekker overzichtelijk

Persoonlijk denk ik dat ik zo’n type ben die tussen de Ashley en Carmen in valt en dat zal voor meer vrouwen gelden. Toch is het wel overzichtelijk. Een jeans in twee verschillende modellen en twee verschillende lengtematen. En dat is het.

Er is tegenwoordig zoveel keus qua fittings, hoogte van tailleband, smalle pijp, rechte pijp, uitlopende pijp. Verschillende wassingen en bewerkingen. En dat is natuurlijk ook fantastisch die keuze!

Voor wie op zoek is naar zo’n altijd goed broek, is dit weer ideaal! Lees hier meer:

De zwarte t-shirts

Dan nog even over de shirts op de broeken.

Ik heb voor dit artikel gekozen voor aansluitende zwarte shirts, zodat je broek goed kunt bekijken en vergelijken. Het bovenste zwarte shirt is van de bekende Zeeuwse kunstenares Ineke Otte. Het zwarte shirt, dat trouwens heerlijk zit, is versierd met witte ratjes aan een parelketting, heel gaaf!

Dit shirt wordt alleen in reguliere maten gemaakt. Ik draag de XL (maat 42) die zit behoorlijk aangesloten, maar zit goed! Je kunt het shirt bestellen (65 euro) in de Ineke Otte webshop:

Het zwarte Peugeot Legend t-shirt (20 euro) kocht ik in het Peugeot museum (l’aventure Peugeot) in Sochaux.

De foto’s zijn trouwens gemaakt in Ribeauvillé (de bovenste) en Colmar allebei in de Elzas.

BewarenBewaren