Bodypositivity is hot! Wauw ik sta in de Telegraaf!

Oh wauw!

Een hele pagina in de Telegraaf, interview met moi…

Vetgezond en zielsgelukkig…

vetgezond zielsgelukkig vrouw telegraaf wondervolBodypositive in de Telegraaf

Bodypositive, het is een hot item momenteel in de media. Komend weekend staat magazine Vrouw van de Telegraaf in het teken van bodyshaming (de tegenhanger van bodypositive).

Wij vrouwen moeten namelijk ook eens leren om om elkaar af te kraken vanwege het uiterlijk. En dat betekent dus ook dat we elkaar niet afkraken, omdat iemand een outfit aanheeft die jou niet aanstaat.Sizediversity, vinden we allemaal belangrijk. Diversiteit in alles is belangrijk… ook als het over mode gaat.

Dankjewel Marjolein Hurkmans van de Telegraaf dat je hier was en mijn verhaal zo mooi hebt verwoord!!

 

Bodyshaming in Parool

Over bodyshaming gesproken… Trots ben ik ook dat mijn naam prijkt onder dit opinie artikel dat vrijdag verscheen in het Parool. Het stuk werd opgesteld door Sarah Notenboom (je weet wel, van Sarah’s Sweeties).

Dikke mensen wederom in de ongezonde hoek gezet  (Parool.nl)

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

About the Author:

Hermina
Hermina de Vries is de oprichter van Wondervol.nl. Haar levensmotto is: love your body, love your life!

6 Comments

 1. Titia 26 februari 2018 om 16:36

  Mooi stukje in de Telegraaf. Er was vast geen ruimte meer om te vermelden dat er hele industriën zijn die veel geld verdienen aan ons gevoel-van-niet-mogen-bestaan-omdat-we-dik-zijn. Een heuse markt met aantrekkelijke verdienmodellen: pillen en drankjes om slank te worden (maar niet heus!).

 2. Yvonne 26 februari 2018 om 17:33

  Woei, ik heb net het interview in de Telegraaf gelezen. Ik dacht maar 1 ding: Hebben ze mij geïnterviewd? Wat herkenbaar! Ook dat je het gevoel van honger niet meer had en ook het gevoel van vol zitten. Dat heb ik ook. Ik word G.E.K van lijnen! Ik ben chronisch aan de lijjn zeg ik tegenwoordig.

  Wat was jou verhaal herkenbaar zeg 😉
  Ook alle diëten heb ik geprobeerd. Morgen ga ik weer N.O.R.M.A.A.L eten!

  Bedankt voor je Interview 😀

 3. Tjits 27 februari 2018 om 09:43

  Geweldig gedaan! O zo Herkenbaar…

 4. Colette Edelenbosch 2 maart 2018 om 13:10

  Mooi artikel, ik had het op facebook al langs zien komen maar nu ook even de tijd genomen om het te lezen. De scene met de kaplaarsjes rond de boerderij.. ik zie het voor me en vind het hartverscheurend. Waar halen we het toch allemaal vandaan, als we zo klein zijn dus al…
  En dr Frank aan de saucijzenbroodjes heb ik even opgezocht. Hoe is het toch mogelijk!

  Dank je wel voor (weer!) een mooi artikel!

 5. Angele 3 maart 2018 om 11:10

  Je bent een topper! En een geweldig inspirerend voorbeeld voor veel vrouwen! x

 6. Hermina
  Hermina 4 maart 2018 om 14:37

  Dankjewel lieve Angele!! xx

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.