De vakantie zit erop, en dit is wat ik droeg

En de vakantie zit er weer op!

Wat was het heerlijk om twee weken lekker vrij te zijn! Familie te bezoeken, de Elzas te verkennen, kastelen bezoeken, bootje varen op de Moesel…

Afgelopen week reisden we via Aywaille (Ardennen), Trier (Duitsland) naar Niederbronn les Bains (Elzas/Frankrijk). Mijn plan was eigenlijk om op alle mooie plekjes waar we waren, allemaal outfits te fotograferen. Mijn Instagram-account pimpen…

Maar eenmaal op vakantie had ik daar helemaal geen zin in. En ik merkte dat ik ook weerzin begin te krijgen tegen alle perfecte plaatjes op Instagram…

Toen herhaaldelijke pogingen om een outfit goed op te foto te krijgen strandden, zette me dat aan het denken. ‘Ik maak er nog wel een paar’, zei mijn liefje die al chagrijnig begon te worden.

‘Nee, het is goed zo’, zei ik. En ik poste de wat lomp uitziende look gewoon op Instagram, zie hieronder ⇓

Stil protest tegen perfectie

vakantie outfit, grote maten, MS Mode, wondervol, Moesel, Trier

Mijn stille protest tegen perfectie, want dit is wat het is! Een heerlijke outfit, waar ik me heel fijn in voel, maar die me niet slanker laat lijken dan ik ben ofzo. So what!

De broek met wijde pijpen is van MS Mode trouwens, maar helaas uitverkocht. Het t-shirt is ook van MS Mode en kun/kon je alleen winnen. Het tasje zul je ook op de andere foto’s tegenkomen, ik kocht het enkele jaren geleden in een pop-up shop van Leontine Hagoort in Zwolle.

IJsje eten

vakantie outfit, grote maten, broek met wijde pijpen, wondervolle mode

IJsje eten bij de fontein in Spa, België. Hierboven, zelfde broek van MS Mode met een t-shirt van het merk October dat ik kocht bij Oopz in Lochem.

Rode geraniums

Vakantie outfit, grote maten, Studio, Karl Marx huis, Trier

In de mooie stad Trier verblijven we twee nachten, in een hotel in het centrum van de stad. We bezoeken het Karl Marx-huis, met een interessante expositie over zijn leven. Kleurt mijn tasje niet beeldig bij de geraniums, haha! De jurk is van het merk Studio, van vorig jaar.

Schuilen in de kathedraal van Straatsburg

vakantie outfit, grote maten, plusbasics, Straatsburg

Op de dag dat we Trier verlaten en richting de Elzas rijden, regent het af en toe. Dus meteen maar doorgereden naar Straatsburg, want in een stad is een beetje regen minder erg. Op zoek naar de indrukwekkende kathedraal, kom ik een winkel met Violeta by Mango tegen! Wow! Gelukkig vond mijn liefje een Starbucks om de hoek. Binnenkort laat ik je hier mijn paskamerselfies zien. En nog wat plus size shoppingtips in de Elzas en Trier…

De broek die je hier ziet is van Plusbasics, het t-shirt is van MS Mode en het jasje is een oudje van H&M+. De sneakers zijn van Redrag.

Kasteel in, kasteel uit

vakantie outfit, grote maten, maxidress Paprika, wondervol

Het is heet vandaag en we besluiten de omgeving van Niederbronn te verkennen. Het stikt er van de kastelen en als het ons lukt om een pad naar een kasteel te vinden, dan gaan we dat kasteel beklimmen natuurlijk. Ik zeg beklimmen, want de kastelen staan allemaal op hoge rotsen en zijn er alleen via (af en toe steile) voetpaden te bezoeken.

Niet echt handig natuurlijk dan zo’n maxidress, maar hij draagt zo fijn en ik voel me er zo mooi in! 🙂 En hij is nog verkrijgbaar bij Wehkamp, via onderstaande link!

Avond uit, off-shoulder

vakantieoutfit, off shoulder, grote maten, Adia, X-two, wondervol

Deze outfit had je nog niet gezien op Instagram. Voor een avondje uit, droeg ik deze top van Adia. Zie ook het artikel over deze outfit, van dit voorjaar. Het lichtgrijze zomerbroekje is van X-two van vorig jaar.

Misschien is het je opgevallen, maar het was de vakantie van de haarbanden, haha! Ik laat mijn ponnie groeien en wil weer es een lok proberen… Dat betekent dat mijn haar soms irritant in mijn gezicht valt en kriebelt. Ideaal dus die haarbanden en het schijnt ook nog es supertrendy te zijn… Es kijken hoe ik dat de komende week op ga lossen, op mijn werk…

By | 2017-07-16T21:41:18+00:00 16 juli 2017|alle artikelen, mijn outfits, mode|0 reacties

About the Author:

Hermina
Hermina de Vries is de oprichter van Wondervol.nl. Haar levensmotto is: love your body, love your life!

Laat een reactie achter