(Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door Happy Size)

Ik heb een aantal favoriete webshops, die ik geregeld bezoek om te kijken naar het allernieuwste aanbod. Happy Size is één van mijn favoriete webshops, omdat ik daar geregeld items tref, die ik nergens anders kan vinden.

happysize paperbag broek grote maten

Zo was ik bijvoorbeeld al heel lang op zoek naar… een broek (ik zou bijna zeggen… pantalon!) met paperbagsluiting! Ik wil dat al zo lang zo graag, maar ik grijp steeds mis bij H&M (waar ze online tegenwoordig tot en met maat 50 gaan) en had verder nog geen goede kunnen vinden… En nu gevonden bij Happy Size! Deze vind ik heel tof! En sexy! Verkrijgbaar vanaf maat 42 tot en met maat 56. Prijs 79,99 euro.

happy size transparant shirt mable

En hoera! De toffe transparante top op de foto hierboven vind je ook bij Happy Size! Wel een beetje spannend altijd, zo’n transparante top vind ik! Maar met een bodystocking met niet al teveel kant, durf ik dat 😉 En met een toffe blazer erover durf ik dat helemaal!

Vanaf maat 42 tot en met maat 58. Prijs: 39,99 euro.

happy size blazer ruit zizzi

Leuk te combineren met een ruitjesblazer, zoals deze van het merk Zizzi. Vanaf maat 42 tot en met maat 54. Prijs: 109,95 euro.

happy size lange ruiten blazer

Wil je liever een nog wat langere blazer? Wat vind je dan van deze? Ook ruitjes, double breasted en lekker lang! Vanaf maat 42 tot en met maat 56 en nu met veel korting is de prijs: 46,99 euro.

happy size velvet biker blauw junarose

Of misschien hou je meer van een kort jack, zoals deze waanzinnige blauw fluwelen biker (Junarose)! Vanaf maat 42 tot en met maat 52/54. Prijs nu: 64,99 euro. Te mooi gewoon om mee in de regen te lopen!

happy size winterjas jette

Over jassen gesproken… Kijk, het is dat ik genoeg jassen heb… maar dit is nou echt een Hermina-jas! Ideale lengte, niet ingewikkeld, leuke details! Vanaf maat 42 tot en met maat 54. Nu: 83,99 euro.

Grappige is dat Happy Size ook schoenen heeft.

happy size witte plateausneaker 2

 

Deze plateausneaker vind ik heel tof! Vanaf maat 37 tot en met schoenmaat 41. Ik loop zo lekker op die plateausneakers en vind ze vaak net iets netter en beter passen bij een wat meer geklede outfit dan mijn gewone sneakers. Dit is heel tof onder een pak, vind je niet? Prijs: 54,99 euro.

Zo, dan weet je nu wat er allemaal in mijn winkelmandje zit bij Happy Size.

Vind je het leuk als ik vaker de inhoud van mijn winkelmandje met je deel? Laat hieronder jouw mening weten!