(Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door Philips Fortuin)

Dag Sinterklaasje, welkom vrolijke feestdagen!

De kerstversiering hangt alweer een poos te schitteren in de winkelstraten. Gezellig! Het valt me eigenlijk nu pas op.

Ik had er de afgelopen tijd maar weinig oog voor. Druk met andere zaken. Er speelt van alles in mijn leven, waar ik je later wellicht meer over vertel. Ik ben verhuisd en de rust lijkt een klein beetje terug te keren in mijn leven.

Frapp top met plisse zwart collage

Tijd voor gezelligheid

Tijd om plannen te maken, mijn huisje gezellig te maken met kerstlichtjes en kaarsjes. En weer wat tijd om lekker te wondervollen, zoals ik dat noem. šŸ™‚

En ook tijd om me te oriƫnteren op de feestmode van dit seizoen!

Bij het uitpakken van mijn spullen kwam ik weer items tegen die ik ooit voor een oud en nieuwfeest heb gekocht en daarna eigenlijk niet meer heb aangetrokken. Zo jammer… Alleen die glittertop zou een reden kunnen zijn om eens kaartjes te kopen voor De Toppers, haha!

Frapp blouse met plisse blauw collage

Ook leuk na de feestdagen

Deze top met opvallende plissƩrandjes is van het merk Frapp. Feestelijk, maar niet te. De top is door die geweldige mouwdetails namelijk ook heel leuk onder een blazer. Ook na de feestdagen!

De top kost 79,99 euro.

Waar te koop?

De zwarte top is verkrijgbaar op de volgende adressen (als je er zeker van wilt zijn dat die top er is in jouw maat, dan kun je de winkel het beste even bellen of een berichtje sturen) :

Weet jij al wat je gaat aantrekken de komende kerstdagen?