Een top die ook na de feestdagen nog top is

(Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door Philips Fortuin)

Dag Sinterklaasje, welkom vrolijke feestdagen!

De kerstversiering hangt alweer een poos te schitteren in de winkelstraten. Gezellig! Het valt me eigenlijk nu pas op.

Ik had er de afgelopen tijd maar weinig oog voor. Druk met andere zaken. Er speelt van alles in mijn leven, waar ik je later wellicht meer over vertel. Ik ben verhuisd en de rust lijkt een klein beetje terug te keren in mijn leven.

Frapp top met plisse zwart collage

Tijd voor gezelligheid

Tijd om plannen te maken, mijn huisje gezellig te maken met kerstlichtjes en kaarsjes. En weer wat tijd om lekker te wondervollen, zoals ik dat noem. 🙂

En ook tijd om me te oriënteren op de feestmode van dit seizoen!

Bij het uitpakken van mijn spullen kwam ik weer items tegen die ik ooit voor een oud en nieuwfeest heb gekocht en daarna eigenlijk niet meer heb aangetrokken. Zo jammer… Alleen die glittertop zou een reden kunnen zijn om eens kaartjes te kopen voor De Toppers, haha!

Frapp blouse met plisse blauw collage

Ook leuk na de feestdagen

Deze top met opvallende plissérandjes is van het merk Frapp. Feestelijk, maar niet te. De top is door die geweldige mouwdetails namelijk ook heel leuk onder een blazer. Ook na de feestdagen!

De top kost 79,99 euro.

Waar te koop?

De zwarte top is verkrijgbaar op de volgende adressen (als je er zeker van wilt zijn dat die top er is in jouw maat, dan kun je de winkel het beste even bellen of een berichtje sturen) :

Weet jij al wat je gaat aantrekken de komende kerstdagen?

By |2018-12-11T23:10:51+00:0011 december 2018|alle artikelen, mijn outfits, mode, shopping|1 reactie

About the Author:

Hermina
Hermina de Vries is de oprichter van Wondervol.nl. Haar levensmotto is: love your body, love your life!

Eén reactie

 1. Jeanne Rikken 12 december 2018 om 12:44

  Dag Deerne,

  Ik hoor al zo lang niets meer van je. Uiteraard hoor in via Diane wel dat er van alles nieuw speelt in je leven maar wat precies weet ik niet. Ik hoef natuurlijk niet alles te weten maar je wel en wee is me toch dierbaar. Wanneer je in de buurt bent zou ik (en Anthony) natuurlijk ook het fijn vinden als je eens even bij kwam praten zodat we toch een beetje betrokken blijven bij je.
  Hoor ik van je?

  Liefs
  Jeanne

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.