Ik heb de afgelopen dagen weer heel wat van Nederland gezien! En natuurlijk probeer ik dan een momentje in te lassen om een modezaak met grote maten dameskleding op te zoeken.

felix de kat top Big Girlz

Big Girlz

Vrijdag moest ik in Eindhoven zijn. En dus moest ik even langs bij Martje van Big Girlz aan de Leenderweg 74b. Kom ik ook nog een hele leuke dame tegen die Big Girlz via de Wondervolle Mode Groep op Facebook ontdekte!

Felix de Kat, foto: wikicommons

Felix de Kat, foto: commons wikimedia

Felix de Kat of Batman?

Big Girlz is een begrip, omdat Martje niet alleen leuke merken als Zizzi verkoopt, maar ook haar eigen label Superangel heeft. Met gedurfde prints en mooie ontwerpen. Ik viel meteen voor dit t-shirt met eigenwijs printje dat door Martje Dijkhoff is gedoopt tot ‘Felix de Kat’, naar het bekende stripfiguur. Zelf doet de print me aan Batman denken, haha!

De boothals doet mijn figuur goed, vind ik. Schouders en heupen worden in balans gebracht, zodat mijn taille mooi uitkomt. Ook leuk op een rokje! Maar dat durfde ik het afgelopen weekend met de lage temperaturen en regenbuien niet aan. 🙂 Wellicht zie je dat binnenkort voorbij komen op Instagram bijvoorbeeld.

Wat heb ik aan?

t-shirt Felix de Kat: Big Girlz

zwarte jogger: MS Mode (aff.) vorig jaar

sneakers: Red-rag

lipstick: Mac kleur heroine

oorbellen: Hema

De foto is gemaakt trouwens op de Oude Gracht in Utrecht.