(Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door Zoey Fashion)

En de zon blijft maar schijnen!

Maakt mij niks uit, ik trek toch mijn nieuwe najaarsoutfit aan, die ik heb gekregen van Zoey Fashion.

Zoey wondervol broek met zwarte top

Unieke items bij Zoey

Zoey Fashion is een nog vrij nieuwe Deens merk dat je ook in verschillende modezaken voor grote maten kunt vinden! Zoey is anders dan veel andere plus size modemerken, maar ik vind het lastig om te omschrijven wat er anders aan is.

Ok, een poging dan. Ik vind Zoey stoer en heel vrouwelijk en stijlvol en sexy tegelijk. Bij Zoey vind je items, die je nergens anders vindt. Dus eh ja… ik ben fan!

Zoey is verkrijgbaar vanaf maat 38 tot en met maat 56.

Zoey outfit wondervol

Baggy en strak

Deze broek had ik al eens gepast bij FFLO in Tilburg. Ik plaatste die paskamerselfies op Facebook en kreeg zoveel positieve reacties! Dus ja, toen was ik helemaal om!

Het model van deze ruitjesbroek is heerlijk! Baggy kruis en voor de rest zit de broek aangesloten. En ja de lijnen van de broek lopen niet helemaal recht naar beneden, maar zo is die broek gemaakt. En ik voel me zo stoer in deze broek!

Zoey zwarte top met ritsjes

Zoey ruiten broek achterzijde

Zoey mouwdetail zilverdraad

Zilver detail

De zwarte top met ritjes en een klein colletje heeft een mooi detail met zilvergaren bij de mouw. De boord van de mouw is elastisch, ideaal als je net als ik de neiging hebt om altijd je mouwen op te stropen!

Zoey geruite broek zwarte top

Verkoopadressen Zoey Fashion

In dezelfde stof als de broek is trouwens ook een toffe blazer en een top met v-hals gemaakt.

Via deze link vind je een winkel in Belgiƫ en Nederland (of andere landen) waar je Zoey kunt kopen.

Je kunt deze outfit trouwens ook bestellen via de Deense Zoey webshop.

En ook bij Wehkamp kun je Zoey (aff.) vinden.

Laat me weten wat je van de outfit vindt en laat hieronder een reactie achter!

Zie ook: