Een cadeautje kopen.

Ik vind het lastig, stel het meestal uit en dan moet je op het laatste moment genoegen nemen met dat wat er is.

BOPO mokken

Niet mokken, vier diversiteit!

Op Facebook kwam ik bovenstaande prachtige mokken tegen! Kijk, dat is nog eens een cadeau dat met zorg is uitgezocht! Op het allereerste gezicht misschien niet bijzonder. Als je beter kijkt, zie je dat deze mokken de diversiteit aan vrouwenlichamen viert.

Mooi om te geven aan die vriendin die wel wat (body-)positiviteit kan gebruiken. Of als steek onder water aan dat familielid dat het niet kan laten om altijd gemene opmerkingen te maken over je uiterlijk?

(Ester Stomp die deze fantastische mokken heeft gevonden laat weten dat je er rekening mee moet houden dat dit cadeau wel een week onderweg kan zijn.)

bopo kussen full of freckles

Bopo op de bank

Full of Freckles maakt de mooiste illustraties van wondervolle dames. Zo heeft ze ook een mooie totembag gemaakt met wondervolle naakte vrouwen, maar ik vermoed dat die is uitverkocht, want die kan ik niet meer vinden.. Gelukkig zijn er ook andere producten te vinden, zoals dit toffe kussen! Te koop in de Redbubble webshop voor 20.08 euro.

bopo fietstas vetwuuf

Vet Wuuf op de fiets

Voor fietsliefhebbers (zoals ik) een tof en praktisch cadeau: een fietstas! Gemaakt in Zeeland! Deze fietstas kost 49 euro, er zijn ook gewone tassen/shoppers verkrijgbaar van dit merk.

bopo sokken eatmielies

Love your lumps!

Love your lumps, love your bumps! Fantastisch toch als deze tekst onder je broekspijp vandaan piept! Love it! De sokken kosten 13.50 euro. Te koop in de EatMielies webshop en op de website zijn er ook enkele winkels te vinden die de sokken verkopen.

bopo totembag

Diversiteit draag je (uit) met deze tas

Diversiteit draag je uit met het dragen van deze totembag (12.50 euro). Gevonden op Etsy waar je trouwens heel veel bodypositive art kunt vinden! (Pas op, als je gaat kijken blijf je kijken!).

bopo pin

Pin voor positivieit

Deze pin is om bodypositivity uit te dragen en om jezelf eraan blijven te herinneren dat de negatieve gedachten die je zijn opgedrongen door de maatschappij en dieetindustrie jou niet helpen om goed voor jezelf te zorgen. 11.70 euro kost deze pin, ook gevonden op Etsy.

bopo kleurboek julia woning

Dikke Dames kleurboek

Fantastisch cadeau! Ook voor jezelf! Kleurplaten van Julia Woning. En ik zeg dat uit eigen ervaring, want ik heb enkele kleurboeken van haar. Ik word relaxed van het kleuren van kleurplaten en zeg nou eerlijk: die wondervolle dames op die platen die zijn toch prachtig!

Dit kleurboek (aff.) is oa te koop 0a via Bol.com (9.99 euro).