Heb jij een kledingstijl?

Ik weet heel goed wat ik leuk vind, maar ik geloof niet dat ik echt één kledingstijl heb. Ik vind teveel leuk misschien. Moet ik kritischer worden?

Bij interviews krijg ik vaak die vraag: omschrijf je kledingstijl. Ik heb een opleiding voor imagacoach gedaan en vind dus eigenlijk dat het antwoord meteen uit mijn mond moet rollen. Maar dat doet het dus niet…

Zoey, voorjaar 2018, zwarte outfit, grote maten

Ik dacht: ik moet één kledingstijl

Ik heb dus heel lang de overtuiging gehad: ik moet een kledingstijl, één kledingstijl. Zo’n kledingkast die helemaal op elkaar is afgestemd. Dat mensen je ergens in uit kunnen tekenen. En nu denk ik? Waarom? Trek je toch niks aan van die modewetten…

Lang moest ik vroeger kopen wat paste. Een kledingstijl was lastig, want ja als je een grotere maat hebt, dan was je al lang blij dat je iets vond dat past en dat ook nog een beetje leuk was… Dat is nu echt wel verleden tijd.

Zoey, voorjaar 2018, zwarte top met transparant voorpand

Ik volg mijn gevoel

Ik doe eigenlijk alles op gevoel. Misschien lijkt het alsof ik een plan heb, maar geloof me ik doe het praktisch allemaal op gevoel. En vaak blijkt het dan uiteindelijk allemaal te kloppen. En zo gaat dat ook met kleding kopen. Mijn hart kan echt een sprongetje maken, als ik iets zie dat ik geweldig vind. Op dat gevoel ga ik af.

Nu heb ik overigens wel het verlangen om mijn kledingkast iets minimalistischer te maken. En dan is een kledingstijl misschien wel handig.

Zo ziet Zoey voorjaar 2018 eruit!

En als ik dan een kledingstijl zou moeten kiezen, dan zou ik kiezen voor de stijl van Zoey. Tja hoe omschrijf je dat? Stoer, maar ook vrouwelijk, tikkie nonchalant, sportief misschien. Fashionable in ieder geval!

Benieuwd wat Zoey dit voorjaar gaat brengen? Dit! ↓

Zoey, voorjaar 2018, grote maten, zwarte outfit

Zoey, voorjaar 2018, groen jasje, grote maten

Zoey, voorjaar 2018, top met glitter

bloemenprint, Zoey, grote maten, voorjaar 2018

Zoey, voorjaar 2018, grote maten dameskleding

Zoey, voorjaar 2018, broek bloemenprint, zwart truitje

Zoey, voorjaar 2018, zwarte outfit

Zoey, do all thins with love, grote maten, voorjaar 2018

Zoey, zwarte rok met roze top, grote maten, voorjaar 2018

Zoey, top met fijne bloemenprint, zwarte broek, grote maten, voorjaar 2018

zwarte outfit met kant, grote maten, Zoey, voorjaar 2018

lichte top, zwarte broek, Zoey, voorjaar 2018, grote maten

zwarte outfit, grote maten, Zoey, voorjaar 2018

witte top met sportieve bies, Zoey, voorjaar 2018, grote maten

Zoey, baggy pant, zwart, grote maten, Zoey, voorjaar 2018

Zoey, voorjaar 2018, witte kanten top

Zoey, fashion has no size, grote maten, voorjaar 2018

witte kanten top, Zoey, voorjaar 2018

witte blouse met ruches, Zoey, voorjaar 2018

zwarte tuniek met sportieve bies, Zoey, voorjaar 2018

zoek, broek met bloemenprint, pastel, roze top, grote maten, Zoey voorjaar 2018

Zoey voorjaar 2018 zwarte jurk kant

Zoey voorjaar 2018 kimonoblazer lichtblauw met print

Zoey voorjaar 2018 jeans met grijze trui en witte blouse

Zoey voorjaar 2018 top met pastel bloemenprint en colletje op jeans

Een kast vol Zoey!

Geweldig toch!

Kledingkast leeg en dit erin! Ik zou me er deze zomer wel mee redden, haha!

Zoey kleding gaat vanaf maat 38 tot en met maat 56.

Waar vind je deze leuke kleding van Zoey?

Bij heel veel wondervolle modezaken! Ben jij winkelier en verkoop je Zoey? Laat een reactie hieronder achter, zodat lezers weten waar ze moeten zijn!

Je vindt Zoey ook bij Wehkamp (aff.).

Daar is al wat van de nieuwe collectie binnen, maar ik vermoed dat dit de komende dagen en weken wordt aangevuld!

BewarenBewaren