(Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door Lucardi)

Steeds meer bedrijven spelen in op de behoefte van de wondervolle klant.

En het klinkt gek, maar ik moet daar soms nog een beetje aan wennen!

Lucardi Bali ring en armbandje grote maten

Ik dacht: mijn pols en vingers zijn te dik voor die sieraden

Zo wilde ik een verzoek van juwelier Lucardi om samen te werken al afwimpelen, omdat ik dacht… daar kan ik met mijn wondervolle polsen en dikke vingers toch niet terecht.

Dat was een beetje kortzichtig van mij!

Ok, oorbellen passen altijd, dacht ik nog… maar er is een leuk aanbod aan armbandjes en ringen die mij ook gewoon passen!

Lucardi ring en armbandje

Verhip, allemaal ringen en armbandjes die me passen!

Een beetje ongelovig nog, ga ik naar de Lucardiwinkel in Deventer, om ringen en armbandjes te passen.

En verhip! Daar haalt ze uit de vitrine een plateau met allemaal ringetjes met maat 19, 19.5 en 20.

Voorzichtig schuif ik een ring om mijn pink. Tja, stel je voor dat ik m niet meer afkrijg!

Soepel glijdt de ring om mijn vinger

De ene na de andere ring glijdt soepel om mijn ringvinger! En zelfs het bijpassende armbandje past! Op het laatste gaatje dat wel. ‘Zit ‘ie niet te strak?’, vraag ik aan de verkoopster.

Nee, zij vindt van niet. Dan blijft dat steentje mooi op zijn plek. Ok! overtuigd!

Wow, ik wist niet dat ik voor een paar tientjes een leuk ringetje kon kopen! Ik was deze winkel altijd voorbij gelopen, zo van… niet voor mij weggelegd!

En ik kan het aanraden om het toch eens te doen, ringen passen bij Lucardi. Niet alle ringen in mijn maat passen lekker om mijn ringvinger. Met hoge ringen is het wat lastiger bijvoorbeeld.

En alhoewel deze ring in de winkel soepel om mijn ringvinger gleed, lukte dat niet toen ik deze via de webshop thuis binnen kreeg.

Lucardi Bali ring en armbandje met Yoek

Die ring kan wel wat hebben

Misschien hield ik wat vocht vast?

Ik was denk ik ook een beetje bang dat ik het prachtige dunne ringetje kapot zou maken. Het oogt zo fijn en fragiel, maar nu ik de ring dagelijks draag weet ik dat ik me daar geen zorgen over hoef te maken.

Die ring is hartstikke sterk! En als mijn vingers een beetje vocht vasthouden, kan ik echt wel een beetje wrikken. Daar kan die ring heel goed tegen! 🙂

Nu denk je misschien dat die ring mijn ringvinger afknelt, maar dat is absoluut niet het geval.

Doe mij die link naar de webshop!

Ik draag de zilveren ring (aff.) uit de Bali Treasures collectie van Lucardi. De ring is verkrijgbaar tot en met maat 19.5 en kost 24.99 euro. Het steentje is een rose quartz natuursteen.

Het zilveren armbandje (aff.) is ook van de Bali Treasures collectie en heeft ook een rose quartz natuursteentje. Ik draag het armbandje in maat 18.5. Het armbandje was 24.99 en is nu in de webshop verkrijgbaar voor 14.99 euro.

Lucardi heeft trouwens het Convenant Verantwoord Goud ondertekend en belooft daarmee zich in te zetten tegen kinderarbeid en milieuschade bij het delven van de grondstoffen en het maken van de sieraden.