Het is eindelijk zomer! Ik heb mijn vakantie er al op zitten. Maar dit weekend gaan we lekker naar Scheveningen! Ik weet niet of ik er aan toe kom om in mijn bikini op het strand te liggen. We hebben namelijk ook nog allerlei culturele uitstapjes op ons programma staan. 🙂

bikini, grote maten, grote cupmaten, Otto.nl

Beachtime!

Zo verheug ik me enorm op de show van Veronique Sodano in strandpaviljoen De Fuut. Ik had afgelopen winter kaartjes voor haar voorstelling bij mij in de buurt, maar helaas was Veronique door ziekte toen verhinderd. Een voorstelling in een strandpaviljoen lijkt me trouwens ook extra sfeervol.

bikini met bikinirokje, Otto, grote maten, grote cupmaten. webshop

Rokje erbij

Ik hoop dat jij wel tijd hebt om lekker een strandje of meertje op te zoeken om daar je badhandoek uit te spreiden en lekker je wondervolle lichaam te laten bruinen door de zon! Mocht je nog op zoek zijn naar een leuke bikini… Otto.nl heeft leuke bikini’s ook voor wondervolle (cup-)maten! Zo heeft Otto.nl ook enkele bikini’s met een bikinirokje, zoals hierboven.

bikini, Otto.nl, webshop, grote maten, grote cupmaten

Retroprint

Deze bikini vind ik persoonlijk de leukste. Komt vooral door het retroprintje. Het is een beugelbikini, verkrijgbaar tot en met maat 48 en cupmaat F.

bikini, bloemetjes, webshop, Otto, grote maten, grote cupmaten

Bloemetjes

Dit is hetzelfde model als hierboven, maar in een ander stofje. Superschattig dat zwart met die bloemetjes! Verkrijgbaar tot en met maat 52 en cupmaat F. Prijs: 59.95 euro.

Bikini of badpak?

Draag jij een bikini? Of liever een badpak? Volgende week zet ik enkele leuke badpakken uit de webshop van Otto.nl op een rij.