(Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door Paprika)

Waar kun je beter zijn met deze tropische temperaturen dan aan zee?

Of beter nog… in zee!

Ik was dit weekend in Oostende aan de Belgische kust, waar ik genoot van een heerlijk zeebriesje, mode, lekker eten en gezelligheid.

Paprika, groene tuniekjurk met bloemenprint, wondervol

Met mijn hoofd naar de zon

Ohja en er moest ook nog gewerkt worden, want afgelopen zondag was de Wondervol Talkshow bij Paprika in Oostende met Veerle Metten van Dik Gelukkig als mijn talkshowgast!

Ik mocht van Paprika voor de gelegenheid wat moois uitzoeken. Ik koos voor deze gave tuniekjurk, die ik in het echt nog gaver vind dan op de foto’s in de webshop waar ik m al had gespot!

We hebben meteen foto’s gemaakt op het strand van Oostende. En veel zon, betekent ook veel schaduw… een uitdaging als je foto’s maakt, vandaar mijn rare houding met mijn gezicht naar de zon. Ach, het heeft ook wel wat vrolijks!

Paprika Oostende, Nathalie Pirsoul, Veerle Metten, grote maten dameskleding

Een modeshow onder pittige omstandigheden

Mijn gastvrouw was Nathalie Pirsoul (midden) van Paprika Oostende. Zij had geregeld dat er geluid was, een technicus, lekkere hapjes en drankjes en een rode loper! Na de talkshow was er nog een modeshow, misschien heb je het gezien op mijn Instagram account. Heldinnen die modellen die deden alsof er geen onweer was en geen dikke hagelstenen naar beneden kwamen!

Paprika wondervol talkshow met Nathalie Pirsoul

Paprika Veerle Metten talkshow

Paprika wondervol Hermina met Veerle en Nathalie

Paprika talkshow wondervol met Veerle Metten

Paprika Oostende groepsfoto

Veerle Metten, expert op het gebied van bodypositivity

Veerle Metten vertelde tijdens de talkshow over haar missie om dikke vrouwen (weer) gelukkig te maken. Jarenlang volgde zij diëten en deed zij lijnpogingen. Tot ze in aanraking kwam met bodypositivity. Haar hart ging sneller kloppen. Veerle weet inmiddels alles op dat gebied.

Ze heeft zich daarnaast laten scholen in intuïtief eten. En zij organiseert binnenkort haar eerste PLUS-weekend, een weekendje weg voor wondervolle vrouwen in een omgeving waar zij zich veilig kunnen voelen.

Paprika groene jurk strand

Paprika groene tuniekjurk achterzijde

Paprika groene jurk

Paprika groene jurk met v-hals

Wat het warme weer met me doet

Waar ik vorige week nog twijfelde over het tonen van mijn knieën en kniekwabjes… durf ik deze week mijn jurk al op te tillen tot heuphoogte!! Haha! Tja, het zullen de hoge temperaturen zijn die me wat vrijer laten voelen in mijn lijf en voor de camera…

Ik heb nog veel meer leuke outfitjes van Paprika gefotografeerd in Oostende afgelopen weekend. Die zul je de komende dagen wel tegenkomen.

Wat vind je van deze groene jurk?

Ik ben benieuwd wat je van deze groene jurk vind!

Ohja, goed om te weten. Ik ben 1.79 m en heb maat 48/50 en draag deze tuniekjurk in maat 4. Je kunt de jurk met het bijbehorende ceintuurtje een beetje tailleren op je rug.

Shop deze jurk hier:

Deze toffe tuniekjurk is niet alleen te vinden bij Paprika Oostende, maar ook in de Paprika webshop:

Er is trouwens in die print ook een geweldig bomberjackje!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren