Het gaat deze week heel lekker weer worden!

Het moment om na die lange winter die blote benen tevoorschijn te halen! Zijn ze nog wit? Geen probleem, zodra de zonnestralen jouw kuiten bereiken, kleuren ze vanzelf een beetje bij!

Kortom: tijd voor De Rok!

Oopz, rok, Junarose, grote maten

Steeds een andere look met dezelfde rok

De rok is ingewikkeld, hoor ik steeds vaker om me heen.

Blijkbaar vinden we een jurkje makkelijker. Daar hoeft niet iets op, behalve misschien een vestje of jasje als extra laagje of voor de warmte.

Ik vind de rok juist zo leuk, omdat je er steeds weer een andere look mee creëert. Het leek me daarom leuk om deze supertoffe rok van Junarose, die ik vond bij Oopz, op verschillende manieren te laten zien.

De foto’s zijn gemaakt door fotograaf Femke de Schepper op een geweldige locatie in Nijmegen.

Oopz, rok, Junarose, grote maten,

Oopz rok met sporty taille

Oopz, rok, Junarose, Maaike Hin, Lottie Mae Jones

Oopz rok junarose blauw oranje

Oopz rok met spijkerblouse

Oopz rok blauw en oranje

Vallen als een blok voor deze rok

Heel eerlijk, ik viel als een blok voor dit rokje, maar dacht ook: wat draag ik erop?

Dus kocht ik het bijpassende truitje (net als de rok van het merk Junarose). Je ziet dat truitje op de foto met Lottie Mae Jones (LikeALot) en Maaike Hin (Curvyrocks)!

Een toffe combinatie. Ik ging op zoek in mijn kast en kwam erachter dat ik genoeg items heb die ik kan combineren met die toffe rok!

Zo ben ik het witte t-shirt opnieuw aan het waarderen. Wat een perfect basisitem en wat staat het lekker fris!

De spijkerblouse is nog zo’n item dat bijvoorbeeld ook altijd meegaat in de vakantiekoffer, want past overal bij!

En hoewel ik dacht dat ik nauwelijks oranje items in mijn kast had, kwam ik nog een mooie top tegen met oranje strepen van Dyanne, die ik al heel lang heb.

Nog even over die buik

Weet je wat ik ook zo leuk vind van die rok. Ik vind het gewoon heerlijk om mijn buik te bevrijden… Klinkt misschien een beetje spiritueel ofzo. Jarenlang heb ik mijn best gedaan om die buik te verstoppen.

En nu het me steeds beter lukt om mezelf te accepteren (ja het is een reis met ups en downs), hoort daar ook bij, dat er geen stof meer over die buik hoeft te hangen. En ook niet per se een jasje die het een beetje verhult.

Jarenlang zou ik zo’n toffe rok niet durven kopen laat staan dragen… nu doe ik dat gewoon. Omdat ik het tof vind! En ik voel me zo sexy!

Hier te koop

De rok vind je bij Oopz (34,99 euro) maat 40/42 tot en met maat 52/54