(Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door Mooi Mode voor Vrouwen)

Frappant.

Loop ik te stralen in mijn jurk met de tekst Perfect prominent op mijn borst. Terwijl perfectie nou net iets is waar ik het afgelopen jaar los van wilde komen.

Goed is ook goed genoeg!

Mooi Mode voor Vrouwen zwarte jurk Perfect laarzen

Gemaakt in Harderwijk

De jurk is gemaakt door Charla en haar team van Mooi Mode voor Vrouwen in Harderwijk. Charla en haar team maken praktisch alle stukken in haar modezaak zelf. Vanaf maat 44 tot en met maat 54, maar in principe kan ze alles in de door jouw gewenste kledingmaat maken. En ook op maat! Zonder noemenswaardige extra kosten!

Mooi Mode jurk

Mooi Mode zwarte jurk Perfect by Mooi

Het perfecte zwarte jurkje

De jurk is gemaakt van een hele zachte joggingstof en zit heerlijk. Als het echt koud is draag ik er een mesh top onder. Ik vind het leuk om de jurk te combineren met panterprintje (in oorbellen en panty).

Mooi Mode jurk met laarzen

Mooi Mode zwarte jurk

Mijn voornemen voor 2019

In de laatste week van het jaar bracht ik een paar dagen door in het Limburgse land waar mijn broer en zijn gezin woont. Heerlijk om daar te zijn, te genieten van het prachtige landschap en de heerlijke stad Maastricht.

Een voornemen voor het nieuwe jaar is om (nog) bewuster te consumeren en kleding te kopen. En toch kon ik het in Maastricht niet laten, om deze leren plateausneakers te kopen. Gek is dat, ik heb belachelijk veel schoenen. Ik ga er op zondag 13 januari ook veel verkopen bij de kledingbeurs in Apeldoorn. En toch vond ik dat ik niet zonder deze sneakers kan, omdat ze overal bij passen en zo lekker lopen.

En dit is precies waar ik eigenlijk het komende jaar onderzoek naar wil doen. Waarom laat ik me steeds weer verleiden en is genoeg nooit genoeg?

En waarom draag ik enkele dingen heel vaak en heel veel kleding bijna nooit?

  • Tips hierover zijn welkom!

Waar te koop?

De jurk is van Mooi Mode voor Vrouwen in Harderwijk (en eventueel te bestellen via de Facebookpagina).

De laarzen zijn van het merk JJ Footwear via Laarzenwinkel.nl. Zie ook: