Vakantie is vrijheid.

Doen waar je zin in hebt!

En dat is nog best lastig. Ik lees de reisgids, check tripadvisor en voordat ik het weet heb ik een hele lijst aan gelegd van dorpjes, kastelen en andere bezienswaardigheden die we echt MOETEN zien! Nu we er toch zijn…

Peugeot 3008 wondervol freedom

Ik drink geen wijn, maar we deden wel de wijnroute

Sterker nog, we gingen een week naar de Elzas, om dat te zien wat er vorig jaar niet van was gekomen… Toen zijn we tot aan Straatsburg gekomen en het gebied ter noorden daarvan. Dit keer deden we Straatsburg (2 nachten) tot aan Colmar.

We bezochten verschillende dorpjes langs de wijnroute. En ik drink niet eens? Nee, ook geen wijn! Haha! Toch vond ik het geweldig in de Elzas. Niet alleen de dorpjes, maar ook de weggetjes er tussen zijn zo genieten!

Om ook een beetje aan chillen toe te komen had ik een belachelijk luxe hotel in Ribeauvillé geboekt met zwembaden, sauna, hamam en een superluxe kamer. Heerlijk!

Studio witte mouwloze top

 

Pittoresk Riquewihr

Via Instagram kreeg ik verschillende tips om Riquewihr niet over te slaan! Dank lieve dames voor deze goeie tip, want dit pittoreske dorpje is absoluut de moeite waard om een middagje doorheen te lopen en op een terrasje te zitten!

Studio macarons kopen in Riquewihr

Studio macaron in mijn mond

Studio macarons eten op de waterput

Als we in Frankrijk zijn, moeten er macarons worden gegeten!

En ja als we in Frankrijk zijn, dan moeten er natuurlijk wel macarons worden gekocht! De kleuren van de macarons komen trouwens verdacht overeen met de kleuren van de bloemen op mijn heerlijke zomerse palazzobroek van het merk Studio.

Ik draag maat 46/48 en die maat zit goed (terwijl ik doorgaans voor broeken minstens een maat 48 draag).

Studio witte mouwloze top met col

Toffe witte top

Ook de toffe witte top met colletje is van Studio. De top is gevoerd en zowel vorig als de bovenste transparante laag zijn van materiaal waar rek in zit. De col sluit achter met een ritssluiting.

Peugeot 3008 tussen de wijnranken

Peugeot 3008 wondervol outfit Studio

Peugeot 3008 studio outfit

Roadtrip met de 3008

En ik wilde graag nog even met deze geweldige Peugeot op de foto! Voor onze roadtrip door de Elzas kreeg ik een week lang deze 3008 SUV mee. Heel gaaf! Ook wel een beetje spannend, want je wilt natuurlijk niet dat er ook maar één krasje komt op zo’n mooie, nieuwe, geleende auto haha!

De 3008 maakte onze trip in ieder geval extra plezierig en comfortabel. Check ook mijn 3008 roadtrip bij de hoogtepunten op Instagram Stories voor meer foto’s en video’s van onze trip!

Shop hier de palazzobroek

De palazzobroek van Studio shop je bij verschillende wondervolle modezaken. Of bij:

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren