Omdat het zo herkenbaar is voor mij, kwam onderstaande tekst van @c_isfashion op Instagram keihard bij me binnen. Zo mooi gezegd door Suzanne van der Velde dat ik het graag met je wil delen hier. Dank Suzanne voor jouw mooie woorden!

suzanne van der velde, confidence is fashion

De klagers in mijn hoofd

Haters gonna hate, of in het Nederlands: Klagers heb je toch wel. Maar ook al wil ik het niet, ze zitten toch in mijn hoofd.

Het is een constant gevecht tussen: ‘Damn girl! Jij ziet er geweldig uit!’ En de klagers: ‘oh dat ziet er niet uit, bedek je buik! Je shirt moet op zijn minst over je kruis vallen.’

Toch blijf ik deze outfit dragen zoals ik het wil met mijn shirt in mijn broek, maar de twijfels zitten toch in mijn hoofd.

De commercie houdt van mensen die zich slecht voelen

En dat is wat de wereld constant doet met mensen.

Ze laten je slecht voelen zodat ze je een ‘oplossing’ kunnen verkopen. Zoals lange tops, dieetproducten, personal trainers, vegan eten. Noem maar op,  voor alles wat je doet is er iets fout en een ‘oplossing’.

Maar de les die je hier uiteindelijk uit moet halen is dat je alleen moet doen wat voor jou goed voelt op dat moment. Niets meer, niets minder.

Liefs, Suzanne

BewarenBewaren