(Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door Oopz)

Na regen komt zonneschijn. We moeten even geduld hebben, maar over ruim een week gaat de temperatuur echt weer richting de 20 graden.

En is het weer blote benen weer!

Zoals het weer al verraadt, zijn deze foto’s alweer een poosje geleden gemaakt. Tijdens een tripje door mijn Friesland (waar ik geboren ben).

Oopz streepjesrok Junarose

Dit doet me denken aan mijn jeugd

Mijn jeugd bracht ik door in een klein dorp in Zuidwest Friesland. Een fijne jeugd op de boerderij, een  eigen pony en lieve vriendinnen met wie ik heel wat heb afgelachen en ook veel avonturen heb beleefd.

De streepjes die nu zo nadrukkelijk in de mode zijn, doen me denken aan die jeugd.

Ik weet nog dat ik toen ook al helemaal gek van streepjes was, maar niet echt iets kon vinden in mijn maat. Geen probleem, vond mijn lieve moeder, die met mij de mooiste stoffen uitzocht en die gewilde broek, top, blouse dan voor mij maakte. Ik zal binnenkort eens op zoek gaan of ik daar nog foto’s van heb.

Oopz junarose rok maci streepjes

Oopz rok maci below knee streep

Oopz maci below knee streep skirt

Ik kan me weer 17 voelen

En ik heb het vaker gezegd, maar ik hoef mijn moeder niet meer lief aan te kijken om dat ene kledingstuk voor mij te maken. Gelukkig vind ik dat nu gewoon bij een toffe kledingzaak bij mij om de hoek: Oopz! In Lochem!

Wat in mijn middelbare schooltijd ook helemaal hot was – en nu weer – is neon. Ik denk dat ik nog op zoek ga naar een neon top voor bij deze superleuke rok. Dan voel ik me helemaal weer 17 (in plaats van 47), haha!

De zwarte top die ik nu op de rok draag is oud (van H&M), de groene sneakers zijn van RiverIsland (ook oud).

Streepjesrok met kleine knoopjes

Deze rok met kleine knoopjes heeft voor mij de ideale lengte (niet te kort!). Je shopt deze rok voor 19.99 euro bij Oopz (maat 38 tot en met 54) in Lochem (Smeestraat 2) of in de webshop:

Niks voor jou deze rok? Oopz heeft ook nog heel veel andere leuke rokken in de webshop.

De foto’s zijn gemaakt in Laaksum, een van mijn favoriete plekken in Fryslan!