Gek is dat he…

Je weet dat je er blij van wordt en toch loop je er tegenaan te hikken.

De fiets staat te alweer verstoffen in de schuur

Ik heb dat met fietsen…

Ik knapte zo op van het weekje fietsen langs de Linge in juli! Het deed me zo goed! (Link naar dat artikel staat onderin.)

En nu is het alweer oktober en de fiets is amper de schuur uitgekomen…

Ik wil van alles, maar ik doe niks

Ken je dat? Je neemt je van alles voor, maar voordat je het weet ben je uren verder met het beantwoorden van mail, nog even dat filmpje bekijken op Facebook of eindeloos door de stories swipen op Instagram…

Tja, en dan wordt het steeds vroeger donker en denk je… tja, het is nu de moeite niet meer om te gaan.

fietsen langs de Linge

Een mooie route, maakt het verschil

Ik heb deze zomer een begin gemaakt van het fietsen langs forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie en ik zie dat Route.nl allemaal fietsroutes langs forten heeft gebundeld.

Ik heb deze zomer het verschil ervaren van een fietsroute van Route.nl of de kortste route van A naar B via Google Maps. Dat laatste is echt niet aan te raden!! Overigens vraag ik me af of de politie moeilijk kan gaan over de telefoon in de houder op mijn stuur, waarop ik mijn fietsroute lees, nu er een appverbod voor fietsers is afgekondigd.

Maak fietsen weer fijn

Zie je er ook tegenop om te gaan fietsen? Misschien is het een idee om een elektrische fiets te kopen. Wie weet is dat voor jou de manier om weer plezier te krijgen in het fietsen?

Ik ga nog even speuren op Route.nl naar een mooie fietstocht in de buurt om mezelf te motiveren om te genieten van de herfst en het fietsen in de buitenlucht! Het wordt namelijk heel lekker weer de komende dagen!

Zie ook: