L Talkshow nummer 2 zit erop!

Wat een gave middag hadden we gister bij MIXXL in Raalte!

We begonnen de talkshow met een gesprek met Ingrid van MIXXL en zij gaf ook een korte presentatie van de trends van dit voorjaar.

wondervol, talkshow, mixxl, raalte, grote maten

Enthousiast over…

En zoals je ziet op de foto (…) ben ik erg enthousiast over deze fantastische broek! Ik heb m gepast, zit fantastisch, maar ik weet van mezelf dat ik toch altijd weer grijp naar die spijkerbroek… kan zijn dat ik me nog bedenk…

wondervol talkshow, mixxl, raalte,

wondervol talkshow, MIXXL, grote maten dameskleding, Raalte

wondervol talkshow bij mixxl met lucinda douglas

wondervol talkshow, mixxl raalte, grote maten

Yes You Can Woman

Lucinda Douglas presenteerde zaterdag haar nieuwe boek, autobiografie: Yes You Can Woman. Over haar heftige jeugd in Zuid-Afrika en hoe zij de ellendige gebeurtenissen nu ervaart als levenslessen. En die levenslessen deelt zij in dit boek.

Het was een intens gesprek en ik voelde het af en toe heel stil worden, als Lucinda aan het woord was.

Bekijk hier de livestream van de Wondervol Talkshow (via Facebook) terug.

wondervol talkshow, mixxl raalte, lucinda douglas

wondervol talkshow bij mixxl met lucinda douglas

wondervol talkshow bij mixxl met lucinda douglas

wondervol talkshow bij mixxl met lucinda douglas

wondervol talkshow bij mixxl met lucinda douglas

wondervol talkshow bij mixxl met lucinda douglas

Volgende talkshow

Ik heb verschillende vragen gekregen, waar het boek Yes You Can Woman van Lucinda Douglas te koop is.

Je kunt het boek bestellen via haar website LucindaDouglas.nl

De volgende talkshows

De volgende Wondervol Talkshow is op donderdag 22 maart 2018 bij Baloe in Groningen. En mijn gast is dan Marian Meijer! En ik weet zeker, dat als je haar ziet, dat je haar kent, want zij is model voor Wehkamp, MS Mode, Plusbasics en nog heel veel andere wondervolle modemerken!!

Zondag 25 maart 2018, dat is vlak daarna dus, is de Wondervol Talkshow bij Oopz in Lochem. Mijn gast is dan de oprichter van een Nederlands wondervol modemerk…

Shoppen bij MIXXL.nl

Ik heb trouwens ook nog gezellig allerlei outfitjes uitgeprobeerd bij MIXXL. Die vind je op Facebook via deze link. Je vindt MIXXL in Raalte, maar er is ook een uitgebreide webshop.