(Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door Mateloos) 

Er was een tijd dat ik sterk hechtte aan de mening van anderen. Helemaal op het gebied van mode, want daar was ik toch een beetje onzeker geworden.

Terwijl ik iets helemaal te gek vond, kon een ander dat compleet belachelijk maken. Met als resultaat dat ik begon te twijfelen aan mijn eigen kompas, mijn eigen gevoel van wat ik mooi vind.

Zo ‘leerde’ ik dat sportief een no go was op modegebied. Dat was vlak voordat de athleisuretrend zijn intrede deed. En wat ben ik daar blij mee! Comfortabele broekjes die zich zo fijn laten stijlen met comfortabele sneakers (waar mijn voetjes mij zo dankbaar voor zijn!).

Mateloos blauwe glittertop met sportief jasje Zizzi

Mateloos trackpant Zizzi zwart blauw groen en blauwe glittertop

Mateloos sporty broek met oranje bies

Mateloos junarose outfit blauw met oranje details

Allemaal hetzelfde, dat is pas saai

Wat zo mooi is dat de mode eigenlijk steeds minder vat op ons heeft. De lengte van de rok wordt niet langer bepaald in Parijs of Milaan. Alles mag! En ik ben daar groot voorstander van! De roep om sizediversity (dat alle maten en lichaamstypes er mogen zijn) wordt steeds beter gehoord. Zelf voeg ik stylediversity daar graag aan toe! Hoe saai zou het zijn, als we er allemaal hetzelfde uit zouden zien!

Iedereen heeft zijn of haar eigen identiteit. En de behoefte om die te onderstrepen wordt steeds groter. En hoe fijn is het dat je ook als wondervolle vrouw nu je eigen stijl kunt kiezen. Je bent niet meer afhankelijk van een bepaald aanbod. Voor alle stijlen zijn er volop trendy items te vinden. Je moet misschien wel even zoeken, oriënteren op internet.

Grijp niet mis

Houdt je niet van bestellen in een webshop? Geen probleem. De items hier boven, vond ik allemaal in de winkel van Mateloos aan de Ferdinand Bolstraat 160 in Amsterdam. En het mooie is, dat aan deze winkel een gigantische webshop is gekoppeld. Dus, hangt jouw maat niet meer in de winkel? Grote kans dat deze in de webshop zo voor je besteld kan worden! Dat maakt shoppen nog leuker!

Check hieronder de links naar de items die ik aan heb op de foto’s!

Of ga snel naar de collectie van Zizzi bij Mateloos.

Of de collectie van Junarose bij Mateloos.

Zie ook:

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BESTEL DEZE OUTFIT

Shirt Zizzi Whatsup lurex

Prijs: € 69,95

Mateloos.nl

Broek Junarose Jacka gekleurde bies

Prijs: € 49,99

Mateloos.nl

Jasje Zizzi Wurex glitterbies

Prijs: € 79,96

Mateloos.nl

Shirt Junarose Olia zigzag bandjes

Prijs: € 34,99

Mateloos.nl

Broek Zizzi Rack stud bies

Prijs: € 79,95

Mateloos.nl

Jasje Elvi uni Ophilia kleur navy

Prijs: € 59,95

Mateloos.nl

Wekelijks nieuws van Wondervol
Ontvang elke woensdag een overzicht van alle blogs in jouw mail.

Nooit meer schurende bovenbenen

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren