Kleding moet lekker zitten. En dat geldt al helemaal voor broeken. Een jasje kun je nog es uittrekken, maar ja, dat doe je met een broek toch minder snel. Als je op je werk bent of in de trein zit, haha!

Ik weet niet hoe dat bij jou is, maar als kleding trekt, te strak zit bij mijn schouders bijvoorbeeld… misschien ziet niemand het, maar ik voel me dan toch sneller onzeker.

En als het over broeken gaat… ik ga in de rekken vaak automatisch naar de jogpants. Ik hou van dat model, beetje sportieve look en vaak lekker materiaal. En je kunt met zo’n jogpant alle kanten op!

Ik werd geattendeerd op een e-book op Wenz.nl met tips over hoe je je joggingbroek, jogpant of trackingpant ook kunt dragen naar werk, sollicitatie of bruiloft.

plusbasics, de perfecte witte blouse, grote maten, met strik

Hoe draag ik mijn jogpant netjes?

Een belangrijk verschil is natuurlijk of je de jogpant draagt met hakken of met sneakers. Nou ben ik zelf geen groot fan van hakken. Ook schoenen moeten comfortabel zitten en vooral lekker lopen. Dus als ik een jogpant op een nette manier wil dragen, kies ik voor een enkellaarsje.

Belloya, rode blouse met ruche, ruffle, grote maten

Met sweater of met blouse?

Wat ook een wereld van verschil maakt of je op de jogpant een nette blouse met blazer draagt of een sweater.

wondervol, rood wit blauw outfit, witte blazer, top Paprika, broek plusbasics

Casual broek met nette uitstraling

En zelfs accessoires zoals een statementketting kan het verschil maken tussen een casual look en een meer nette uitstraling.

De broeken op de foto’s zijn trouwens allemaal van het merk Plusbasics.

Wil je meer weten over hoe je je jogpant, trackpant of joggingbroek combineert?

Hier vind je het joggingbroek e-book van Wenz