In de dagelijkse stroom van berichten die ons doen geloven dat we diëten moeten volgen, dat we ons lijf niet mooi mogen vinden en dat dun staat voor succesvol….

wil ik graag een ander geluid laten horen.

De boodschap van Wondervol is love your body, love your life! Mijn ervaring is dat dit de sleutel is naar een gezond en gelukkig leven.

Dyanne Beekman, Wondervol, shoot, grote maten mode

Adverteren

Adverteren op wondervol.nl? Dat kan! Mail hermina@wondervol.nl of bel 06 39 49 29 13. Van banner tot advertorial.

Ik stuur je graag de verschillende mogelijkheden voor adverteren of een samenwerking toe!

Wondervol, love your body, love your life

Voor detaillisten

Wilt u iets extra’s doen voor uw klanten? Een VIP-avond of een andere bijzondere actie? Ik kom naar uw kledingzaak en help uw klanten met een mini pluspunten sessie. De actie in uw modezaak kan extra klanten trekken door de klantenactie aan te kondigen op deze website. Informeer naar de mogelijkheden!

workshop bloggen, wondervol, hermina de vries, cursus bloggen

Blogworkshop

U ziet de kracht van bloggen, maar u vindt het lastig om het bloggen onder de knie te krijgen? Ik geef blogworkshops, ook toegespitst op ondernemers die willen bloggen. Ik spreek uit eigen ervaring! Informeer naar de mogelijkheden!

Marjolein van t Hoff, Miss Plus Size, Talkshow Wondervol, Plus Size Festival

Talkshow met Wondervol als talkshowhost op het Curve Collective Festival in Almelo. Foto: Frank Wes

Talkshow

U organiseert een beurs of een evenement en u wilt een vernieuwend element? Ik vind het leuk om een talkshow te verzorgen. Met mijn journalistieke achtergrond, brede interesse en het vermogen om echt te luisteren, zorg ik voor een gesprek dat je niet wil missen!

Boek mij als spreker

Boek mij als spreker voor uw evenement of bijeenkomst. Ik spreek over wondervolle thema’s. Hoe het is om wondervol te zijn, de gevolgen van diëten, zelfbeeld en acceptatie. Daarnaast ben ik enthousiast over de inzet van social media en vertel daar graag over.

Hermina, vrouwenvannu, Bathmen, Wondervol, spreker

Wondervol Styling

Als wondervolle vrouw ben ik er een expert in geworden om er goed uit te zien, met een grote kledingmaat. Ik weet hoe jij je pluspunten kunt benadrukken. En ik weet waar je als wondervolle vrouw kunt shoppen en slagen!

Ik heb bovendien een opleiding tot imagacoach en look&feel coach gevolgd bij Stylingguide Geraldine Caraballo.

Er zijn verschillende mogelijkheden.

Pluspuntensessie

Vind je het moeilijk om jezelf mooi te vinden? Boek dan een pluspuntensessie. Samen gaan we jouw kledingkast door en kijken hoe en met welke kleding jouw pluspunten het beste tot hun recht komen!

Garderobe shoppen

Is shoppen voor jou een ramp? Kom je vaak zonder aankopen terug uit de stad. Zit je avonden te surfen langs webshops, maar kun je niet vinden wat jij zoekt? Ik help je graag om jouw perfecte garderobe samen te stellen door samen met jou te gaan shoppen.

Contact

Wondervol

Hermina de Vries

Postbus 7

7437 ZG Bathmen

hermina@wondervol.nl

0031 639 49 29 13