Love Your Body! Omarm je lichaam en het leven! Dat is mijn motto! Makkelijker gezegd, dan gedaan denk je misschien. Wij vrouwen zijn er heel goed in om bij onszelf vooral de minder mooie punten van ons lichaam te zien, als we voor de spiegel staan.

Wondervol, plus punten sessie

fotograaf: Yvonne van Dalen, Vavavonne.nl

De kans is groot dat jij wat anders ziet, dan anderen zien als ze naar jou kijken. Misschien ben je zo druk bezig om de – in jouw ogen – minpunten te verhullen, dat je alleen maar dikker lijkt. Als wondervolle modeliefhebster ben ik er een ster in geworden om kleding te kiezen die je slanker doet lijken. Ik ken heel wat adresjes door heel Nederland waar ik terecht kan om goed te slagen. Bovendien heb ik de opleidingen tot Imagocoach en Look&Feelcoach gedaan bij Stylingguide.

Tijd voor een pluspuntensessie!

Wat biedt een pluspuntensessie? – welke kleuren laten jou stralen – welke kleding laat jouw figuur het beste uitkomen – tips voor het maken van goede kledingcombinaties – een rapport met jouw pluspunten, waarin ik op een rij zet hoe jij alles uit jouw pluspunten kunt halen! Een handig naslagwerk, waar je lang plezier van hebt!

Hoe regelen we dat?

Ik kan bij jou langskomen of jij komt met jouw koffer vol kleding bij mij. Tarief is afhankelijk van eventuele reiskilometers en van de lengte van de pluspuntensessie. Houdt rekening met een uurtarief van 50 euro per uur. Voordat ik bij je langskom, krijg je een intake formulier. Op basis daarvan kan ik me voorbereiden en kunnen we afspreken hoe lang de sessie moet duren. Ik kijk er naar uit om jouw pluspunten te bewonderen!

Contact

Boeken? Of meer informatie? Mail hermina@wondervol.nl of bel 0639492913

Hulp nodig bij het shoppen?

Ook dat is mogelijk! Ik dring je geen kledingstukken op, maar onderzoek eerst wat jouw wensen zijn en ga dan samen met jou op zoek naar de perfecte outfits! Boeken? Of meer informatie? Mail hermina@wondervol.nl of bel 0639492913