(Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door Promiss) 

Wauw! Wat ben ik blij verrast over Promiss!

Misschien heb je op Facebook of Instagram (check de paskamerselfies in de hoogtepunten bij mijn Instagram Stories!) gezien dat ik onlangs bij het filiaal in Enschede langs ben geweest om een flinke stapel kledingstukken door te passen.

Sinds kort is de hele collectie van Promiss verkrijgbaar (vanaf maat 34) tot en met maat 50! Ik ben al jaren niet meer bij de Promiss geweest, want ik dacht… ach dat gaat me toch niet passen. Ik vind dat zo frustrerend als ik ergens ben waar alles net niet past!

Promiss… pas ik daar wel in?

En heel eerlijk… ik hield er rekening mee dat ik nergens in zou passen…

Maar tot mijn verrassing pas ik alles! Ik draag maat 48, maar heb van alle items de maat 46 gepast en dat zit perfect! Ik vind Promiss dus ruim vallen, maar misschien ervaar jij dat weer anders hoor…

promiss jas schotse ruit met jurk eronder

En dit is het geworden!

Ik heb van alles gepast, broeken met bijpassend jasje in fantastische ruitjes, leren jurk, toffe broek met wijde pijpen, rokken, corduroy jurk, van alles! Van Promiss mocht ik een item uitzoeken en dat was dus best ingewikkeld. Ik was namelijk bij veel items best gelukkig met wat ik in de spiegel zag, haha!

Het is uiteindelijk deze wollen jas met Britse ruit geworden. Waarom?

  • Omdat ik de jas niet alleen kan dragen als jas, maar ook als een jurk.
  • Omdat ik een jas in zo’n print in mijn maat niet vaak meer tegen ga komen.
  • En omdat ik me gewoon supergoed voel in deze jas!

Promiss jas schotse ruit met animal print

Klassiek en ook juist weer helemaal niet

Ik vind het leuk om te laten zien hoe je – vind ik – alle kanten op kunt met deze gave jas.

Dus een keer lekker klassiek gestyled met een zwart coljurkje met collegeschoenen eronder. Zo zie je dat je de jas eigenlijk dicht als een soort jurk kunt dragen! Als ik echt netjes moet, draag ik de jas zo.

En hierboven draag ik de jas weer op een andere manier. Meer passend bij hoe ik er dagelijks bij loop. Misschien vind jij het afschuwelijk, maar ik vind het juist leuk om die klassieke ruit te combineren met dierenprint en mijn (inmiddels bekende) roze laarsjes. 🙂

Boven of onder?

Ben wel benieuwd wat jij het leukste vindt. De bovenste of de onderste?

Kijk es bij Promiss

Het is de moeite waard om eens bij een Promisswinkel binnen te lopen. Misschien dat je er met maat 52 ook terecht kunt, omdat ik het zo ruim vond vallen.

Er is natuurlijk ook een Promiss webshop!

En veel van de Promiss-collectie is te vinden bij Wehkamp  (aff.)

BESTEL DEZE OUTFIT

Promiss geruite wollen jas met Britse ruit

Prijs: € 239,95

Wehkamp (aff.)

Wekelijks nieuws van Wondervol
Ontvang elke woensdag een overzicht van alle blogs in jouw mail.

Nooit meer schurende bovenbenen