Dit is nog eens leuk nieuws!

Promiss breidt de maten uit, vanaf dit najaar is Promiss ook verkrijgbaar in maat 50! Hoe gaaf is dat!

Ik was twee jaar geleden heel blij dat Promiss een comeback maakte en tegelijkertijd ook teleurgesteld, want de nieuwe Promiss hield toen op bij maat 46.

promiss maat 50

De hele Promiss collectie in maat 34 tot en met maat 50

En het leuke is, Promiss gaat niet alleen enkele stuks in maat 50 aanbieden, maar voortaan wordt ieder item aangeboden in maat 34 tot en met maat 50! Nouja praktisch de hele collectie dan. Een deel van het knitwear en een deel van de basisartikelen zijn nog niet in maat 50 verkrijgbaar.

Nu kan ik me voorstellen dat als je maat 52 hebt, denkt… nou wat schiet ik hiermee op… Dat snap ik. Ik heb Promiss nog niet gepast, maar ik ben er wel heel blij, want ik denk dat ik er nu wel kan slagen. En ik word blij van de items in de Promiss webshop!

Ik wil passen!

Promiss zegt de pasvorm af te stemmen op de lichaamsbouw van de West-Europese vrouw, daarbij rekening houdend met de fysieke veranderingen die de doelgroep van Promiss, vrouwen in de leeftijd van 40+, ondergaan.

Ik kan niet wachten om te gaan passen bij Promiss. Hier vind je een overzicht van de 17 Promiss-winkels in Nederland. Of kijk in de webshop of er iets voor je bij zit! 

Wat vind jij?

Ik ben benieuwd wat jij van dit nieuws vindt! Ben je blij? Was je vroeger net als ik ook zo blij met Promiss? Of kom je er al geregeld?

Dit was toen…

Dit schreef ik in juli 2016 toen bekend werd dat de Promiss-winkels terug kwamen: