Heb je het al gehoord?

De Promiss keert terug in de winkelstraten. Maar of we daar nu blij mee moeten zijn?

promiss, geen grote maten, winkels

Veel wondervolle vrouwen missen de Promiss

Ik weet dat veel wondervolle vrouwen de Promiss missen. Als je houdt van wat klassiekere kleding of gewoon omdat je een goede zakelijke outfit nodig hebt: de Promiss was daarvoor ideaal!

De reguliere kledinglijn ging tot 46/48 en de grote maten tot maat 54 denk ik.

Promiss verdween na het faillissement van Miss Etam in april 2015. Miss Etam maakte een doorstart, Promiss bleef online in de lucht maar daar werd de afgelopen maanden weinig nieuws aangeboden.

50 nieuwe Promiss winkels

En nu is er dan het nieuwe Promiss. In korte tijd wil de modeketen 50 winkels openen. De eerste wordt vandaag (vrijdag 15 juli 2016) geopend aan het Polderplein in Hoofddorp, zie ik op de website van Promiss.

‘ Het nieuwe Promiss is bedoeld voor ‘veertigplus vrouwen met karakter, met een moderne stijl die zoeken naar de perfecte fit, moderne klassiekers en hoge kwaliteit’. Er komt een vrouwenlijn, accessoirelijn en een home-collectie’, zo meldt Promiss.

Tot maat 46 🙁

In de webshop zie ik dat maat 46 de grootste maat is. Zo jammer!

Ik zie namelijk leuke rokken, toffe jasjes, een gave blouse met flamingoprint en mooi breisels.

Ik weet zeker dat veel wondervolle vrouwen, net als ik, teleurgesteld zijn dat het ophoudt bij maat 46. Wie weet komt er in de toekomst verandering in?

Op Facebook laat Promiss doorschemeren dat er geen speciale pluscollectie komt, maar dat het wel de bedoeling is om in de toekomst de maatrange uit te breiden. Op die Facebookpagina zie ik trouwens ook veel vragen over het ontbreken van grote maten.

We want more!

Wellicht helpt het als je hieronder laat weten dat je graag een groter maatbereik van Promiss wil zien!