Ik sliep in een suite op de pier in Scheveningen afgelopen week! En nee, ik word er niet voor betaald om erover te bloggen! Ik vind het gewoon leuk om je over mijn schouder mee te laten kijken!

scheveningen, wondervol, de pier, bovendek, uitkijken over zee

Shop-stop in Voorburg

Onderweg naar Scheveningen hebben we een stop gemaakt in Voorburg. Even kijken bij Signia Grote Maten op de Herenstraat. Bij Signia vind je de exclusievere merken. Hele mooie spullen en tja, ik moest natuurlijk even deze fantastische broek passen!

wondervol bij signia grote maten

De foto maakte ik voor Instagram Stories (daar heb je de app voor nodig. Ik deel daar vaker persoonlijke belevenissen) maar leek me leuk om ook hier te delen.

Vlak naast Signia zit in de Herenstraat de Amal en Angelle popup-shop. Twee onderneemsters met hun eigen labels. Angelle Chang heeft haar eigen modelabel en Amal een exclusief tassenlabel. Ze vliegen allebei de wereld over om internationale markten te verkennen of omdat ze worden uitgenodigd voor een Fashion Week in Canada bijvoorbeeld. Ze stemmen hun zakenreizen zo af, dat een van hen zoveel mogelijk in de popup-shop te vinden is. Ik schreef eerder dit artikel over Angelle:

strand scheveningen, de pier, boulevard

De pier op, de suite in

Daarna door naar Scheveningen, waar de terrassen deze donderdag vol zitten want de zon schijnt en het is 17 graden! We laten de auto achter in de parkeergarage bij het Kurhaus. Lunchen bij een strandtent en genieten van de zon. Dan is het 15.00 uur, we kunnen onze suite op de pier op!

Slapen op de pier!

Mijn lief is geboren in regio Den Haag en bracht in zijn jeugd veel tijd door in Scheveningen. Een overnachting op de pier in één van de vijf suites lijkt me daarom het perfecte verjaardagscadeau voor hem. Slapen op de pier! Vanaf je privé terras genieten van de zonsondergang. En na een strandwandeling lekker bubbelen in heerlijk ruim bad op de kamer…

de pier suite, scheveningen, zonsondergang, terras

En ja, het is net zo leuk als ik dacht dat het zou zijn. Het liefste wilde ik een weekendje in een suite, maar in de weekenden zitten de suites snel vol. Bovendien zijn de suites op pier door de week ook iets goedkoper.

Laat je trouwens niet tegenhouden door de website van Pier Suites. Het is via die site erg lastig om beschikbare data te vinden. Via booking.com gaat dat een stuk makkelijker!

 

reuzenrad, de pier, scheveningen, eng, griezelig

Griezelen in het reuzenrad op de pier

Op de pier is van alles te doen. Je kunt natuurlijk niet om het reuzenrad heen. De cabines zijn dicht, maar het blijft spannend op die enorme hoogte. Bekijk de video hieronder maar. Kun je meteen even binnenkijken in onze Pier Suite!

Zie je hieronder geen video? Ga dan via deze link naar YouTube.

De video is gemaakt met de (verticale) fragmenten van Instagram Stories. De laatste beelden zijn gemaakt in het museum Beelden aan Zee, op de boulevard in Scheveningen. Zeer de moeite waard om daar even te kijken!

pier suite, scheveningen, uitzicht over zee

Wakker worden met dit uitzicht

Dit wil ik ook nog even met je delen. Deze foto hierboven is gemaakt vanuit bed. Wakker worden in je suite op de pier, het gordijn opzij schuiven en dan dit uitzicht over zee! Heerlijk!

ontbijt, de pier, scheveningen,

Ontbijten op de pier

Nog een tip voor als je ook een overnachting op de pier wil boeken. Je kunt natuurlijk het ontbijt erbij reserveren, maar je kunt ook voor nog geen tientje per persoon een heerlijk ontbijt krijgen bij het pannenkoekenrestaurant aan het einde van de pier, vlakbij de suites 😉

donna patronella, grote maten gouda, kimono

Deze kimono…

En als we dan toch in de buurt zijn… op de terugweg even een kijkje genomen bij een vrij nieuwe modezaak voor grote maten in Gouda: Donna Petronella. Zo gaaf deze kimono! Heb m laten hangen. Moet snel die kant weer es op denk ik… 😉

Natuurlijk hebben we outfitfoto’s gemaakt op de pier. Die zie je morgen!

Tip!

TIP: Heb je een suite op de pier geboekt? Als je een koffer op wieltjes hebt, adviseer ik om die mee te nemen. Ik propte mijn weekendtas vol en dat gesjouw naar en op de pier is niet fijn. 🙂