Wat is er veel veranderd in de afgelopen jaar op modegebied voor de wondervolle vrouw! En dan heb ik het over een positieve verandering. Want wat is het aanbod leuke mode voor de wondervolle vrouw er de afgelopen jaren beter op geworden!

 

Glamorise, overslag bh, bh grote maten, Otto.nl, sport bh grote maten, grote cupmaat

 

Wat nu nog achterblijft is denk ik het aanbod in sportkleding in grote maten voor mannen en vrouwen. Alhoewel daar nu ook verandering in lijkt te komen.

Sport bh voor grote maten

Van de tijd dat ik nog aan hardlopen deed (heb helaas een blessure, hielspoor) weet ik dat de keus in sportbh’s in grote maten ook niet al te groot is. Op Otto.nl vond ik een paar leuke en betaalbare sportbh’s voor grote maten en grote cupmaten.

Overslag bh

Zoals deze overslag bh (hierboven) van het merk Glamorise. Bij een sport bh vind ik het allerbelangrijkste dat ie stevig is en de boel op zijn plaats houdt. Volgens de foto, kun je er mee op je kop staan! 🙂 Functionaliteit vind ik bij een sport bh dus het allerbelangrijkste. Deze witte overslag bh is verkrijgbaar tot en met omvangmaat 115 en cup F en kost 46.99 euro.

glamorise, sport bh, grote maten, otto.nl, grote cupmaten

Glamorise

Qua stevigheid en het voorkomen dat tijdens (bijvoorbeeld) het hardlopen je borsten teveel ‘meespringen’ lijkt me deze zwarte sportbh een kanshebber. Ik vind het leuk dat deze sportbh is afgezet met een bies in een andere kleur. Ook deze sport bh is van het merk Glamorise en is verkrijgbaar tot en met omvangmaat 115 en cup G. Hij is trouwens ook verkrijgbaar in het wit en kost 53.99 euro.

Glamorise bh, otto.nl, grote maten lingerie, grote cup maten, Glamorise

Lingerie

Het merk Glamorise heeft trouwens niet alleen sportbh’s maar ook lingerie in leuke kleurtjes, zoals deze cylclaamkleurige bh. Verkrijgbaar tot en met maat 115 qua omvang en tot en met bh cupmaat H. Deze zogenoemde steun-bh zonder beugels kost 71,99 euro en is ook in het wit verkrijgbaar.

Draag jij een sport bh?

Doe jij aan sport? En draag je dan ook een speciale sport bh?