Vakantie in zicht, wat stop ik in mijn koffer? In ieder geval deze gele blouse

(Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door Paprika)

Mijn vakantie is in zicht.

Even een weekje weg, even stoppen met rennen, even pas op de plaats. Chilltime!

Paprika, gele hemdjurk, grote maten

Ik ga op vakantie en wat zal ik meenemen?

De hotels zijn geboekt, vervoer geregeld, de route min of meer uitgestippeld.

Nu hoef ik alleen maar na te denken over wat ik mee ga nemen. Vlak voor vertrek zorg ik altijd dat alles zoveel mogelijk gewassen is, dus de keuze is reuze, zal ik maar zeggen.

Ik check de weersvooruitzichten. We gaan naar de Elzas, ik ga uit van 23, 24 graden met uitschieters naar boven en beneden.

Ik ben normaal al van de comfortabele outfits. En voor de vakantie vind ik dat helemaal belangrijk.

Paprika lange gele blouse en streepje

Paprika wondervol gele blouse

Paprika wondervol gele blouse kust Oostende

Paprika wondervol streepjes haarband en gele blouse

Paprika gele blouse bij oranje kunstwerk

Multifunctionele lange blouse

Dus deze lange gele blouse gaat sowieso mee. De blouse is van Paprika en in de webshop wordt deze blouse een hemdjurk genoemd. Voor een jurk vind ik m aan de korte kant (ik ben 1.79 m), maar het zou kunnen.

Ik vind dit heel leuk op een skinny jeans of een strakke witte broek. De blouse kan ook fungeren als een extra laagje, als een soort dunne blazer.

De blouse heeft leuke steekzakken. Behalve in deze fantastische kleur geel is deze blouse trouwens ook in de kleur roze/framboos verkrijgbaar.

Paprika lange gele blouse

Paprika lange gele blouse Oostende

Paprika lange gele blouse en jeans met parels

Klaar voor vakantie

In de webshop staat dat deze blouse alleen via de webshop wordt verkocht, maar ik vond deze blouse bij de Paprika winkel in Oostende aan de Belgische kust. Daar zijn deze foto’s ook gemaakt, toen ik daar vorig weekend was voor de Wondervol Talkshow. En ja, ook dat was een mini-vakantie met zon, zee en strand!

Shop hier deze outfit

De blouse is verkrijgbaar vanaf maat 44 tot en met maat 52 en kost 54.99 euro.

De jeans afgewerkt met parels is er vanaf maat 42 tot en met maat 52. Prijs: 59,99 euro.

De streepjestop is denk ik al uitverkocht in de Paprika webshop en ook bij Wehkamp op een maat na weg. Misschien vind je m nog in de winkel.

De blauwwitte haarband kocht ik vorig jaar, ik denk bij Shoeby. De schoenen zijn ook van vorig jaar van Bershka.

Wat vind jij van deze outfit? Iets voor jou?

Dit artikel is de laatste in een serie van Paprika outfits. Hieronder zie je ze allemaal!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

By |2018-06-06T22:50:35+00:006 juni 2018|alle artikelen, mijn outfits, mode, shopping|4 Comments

About the Author:

Hermina
Hermina de Vries is de oprichter van Wondervol.nl. Haar levensmotto is: love your body, love your life!

4 Comments

 1. Paula 18 juni 2018 om 20:44

  Hele leuke outfits …. maar jouw schoenen die vindt ik helemaal super! Mag ik vragen waar de prachtige rode sneakers met klittenband van zijn. Ben ook heel benieuwd of er losse zolen in zitten. Ik hoor van steeds meer vrouwen (en ook mannen hoor) dat ze steunzolen / inlegzolen moeten gaan gebruiken. Zelf heb ik ook steunzolen nodig, en moet altijd zo veel moeite doen, om wat leuks te vinden. Buiten de bekende merken zoals Wolky, Ecco, Clarks.
  Misschien een idee om per seizoen ook eens een paar blogs te besteden aan schoeisel. Plat, hakje, hoge hak, sneakers, slippers, sandalen, dichte schoen, leuk onder een jurk schoen, gedurfde combinatie schoen, enkellaars, wandelschoen, robuuste laars, lange laarzen, regenlaars enz ….. En dan graag met vermelding of er een losse of vaste zool in zit!
  Ik laat mij verrassen!
  Groetjes Paula

 2. Hermina
  Hermina 20 juni 2018 om 21:19

  Hoi Paula, die rode sneaker met klittenband is van Bershka, vorig jaar al gekocht. En ja die goedkope schoentjes, daar zitten geen losse zolen in… Ik vind het een leuke vraag van die schoenen! Es kijken wat ik daarmee kan! Dank voor de inspiratie! 🙂

 3. Sylvia 14 augustus 2018 om 20:17

  Het is al weer ruim na de vakantie en ik heb de blouse nu in de sale gekocht! Zo blij als een kind er mee… Ik was al een tijdje op zoek naar een gele blouse maar kon nergens een leuke vinden. Bij Paprika in Rdam was alleen nog maar een maat 1 beschikbaar 😣 maar.. Via de website toch nog gevonden én voor een leuk prijsje! 😁 Heb via jouw foto’s ook direct een leuke manier gevonden om te combineren, met het streepshirt! 😍 ik hou er van!!

 4. Hermina
  Hermina 15 augustus 2018 om 11:06

  He Sylvia, oh wat leuk dat je die mooie gele blouse op de kop hebt getikt! Ben er ook heel blij mee (en baalde er een beetje van dat ik m niet kon dragen tijdens de hittegolf) 🙂

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.