(Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door overhemden.com)

Eigenlijk zou ik wel zo iemand willen zijn die altijd een stoere jeans met een wit overhemd draagt. Zo’n statement outfit, waar mensen je in uittekenen. Heel mooi en stijlvol en je hoeft nooit meer na te denken over wat je aan zal trekken.

Maar ja, ik hou van zoveel dingen.

Ook van een wit overhemd op een jeans, maar ook van heel veel andere outfits.

overhemden.com seidensticker-overhemd-dames-wit-poplin-regular-fit

wit getailleerd overhemd overhemden.com dames

Zelfs op deze cruciale plek zit deze blouse goed!

Nu was ik al wel een poosje op zoek naar een mooi getailleerd wit overhemd. Perfect voor onder een blazer, of nog beter, bij een pak!

Overhemden.com bood me aan om een overhemd uit te zoeken in de webshop en zo kwam ik uit bij dit exemplaar. Mooi getailleerd en toch blijven de knoopjes ter hoogte van mijn borsten keurig op hun plaats zitten.

Ik noem dat even, omdat het daar (bij mij) vaak (heel vaak!) mis gaat bij het vinden van een goed overhemd!

wit overhemd seidensticker dames grote maten

wit overhemd grote maten manchet

wit overhemd grote maten overhemden.com

Witte blouse maat 48 met mooie details

Dit overhemd is verkrijgbaar vanaf maat 34 tot en met maat 48. Ik draag normaal maat 48 en deze blouse is ook maat 48 en zit perfect! De blouse is van 100% katoen en heeft een mooi lang manchet dat je lang kunt dragen, maar omgeslagen vind ik ook leuk staan!

Opvallend is ook het Seidensticker logo (het zwarte roosje), op de blouse. Ik hou van dit soort details!

Je vindt de blouse in de webshop van overhemden.com voor 49,90 euro

seidensticker-overhemd-dames-grote maten

wit damesoverhemd getailleerd maat 48 overhemden.com

Vanaf maat 32 tot en met maat 54

Ook op zoek naar een (wit, blauw, roze, zwart, grijs of anderkleurig) dames overhemd in jouw maat? Kijk dan eens op de website overhemden.com. Ze bieden maat 32 tot en met maat 54 aan. Daarnaast kun je gebruik maken van de één van de filters om direct jouw maat te selecteren.

Onder de blouse draag ik een rode bodystocking. Ik heb vaak gelezen dat je prima een rode bh kunt dragen onder een witte blouse of een wit shirt, maar toen ik de foto’s eenmaal op het scherm van mijn laptop zag, vond ik het rood er toch een beetje doorheen komen.

Ik draag de blouse op een 7/8 jeans van Oopz. De loafers zijn oud (Shuz).

Blouses en boobies, hoe is dat voor jou?

Vind jij het ook zo lastig om een perfecte blouse te vinden die ook ter hoogte van de boobies goed zit?