wanneer: vrijdag 31 mei 2019 vanaf 11.00 uur (de winkel is open tot en met 20.00 uur)

wat: Hermina van Wondervol geeft kledingadvies bij Oopz

waar: Oopz, Smeestraat 2 in Lochem (tegenover de Hema)

Wondervol in roze jurk bij Oopz

Feest in Lochem, Keigave actie bij Oopz

Het is feest in Lochem. Vanaf Hemelvaartsdag beginnen de Keidagen. Tot en met zondag 2 juni staan er allerlei festiviteiten op stapel zoals kermis, straattheater, braderie en muziek.

15% korting op bijna alles

Modezaak Oopz (maat 38-54) geeft tijdens de Keidagen 15% korting op bijna alles. En dat betekent ook 15% korting op nieuwe collectie en accessoires zoals armbanden, tassen, lifestyle, items van de merken Zusss en Barts. Deze Keigave actie geldt ook in de webshop vanaf woensdag 29 mei tot en met zondag 2 juni. Gebruik hiervoor de code: keidagen2019

wondervol bij Oopz

Mag ik je helpen?

Vrijdag 30 mei mag ik Gerrianne in de winkel ondersteunen. Ik vind het leuk om je te helpen bij het vinden van een nieuwe outfit, een lief cadeautje of toffe accessoires! Ik ben er vanaf 11.00 uur. De winkel is open tot 20.00 uur, ik moet nog even kijken tot hoe lang ik blijf. Je kunt me een berichtje sturen wanneer je van plan bent om te komen, als je het leuk vindt als we elkaar bij Oopz ontmoeten!

Check alvast de collectie van Oopz in de webshop!