(Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door Bagoes) 

Weet je wat ik zo leuk vind van deze tijd?

Alles mag!

Ik merk bijvoorbeeld dat (knellende) moderegels minder invloed krijgen.

Er is niet meer één trend, er zijn er honderden… Je zou bijna kunnen zeggen: trends bestaan niet meer.

Trek lekker aan waar je zelf zin in hebt!

Bagoes Only Carmakoma outfit

Je slank kleden, zo vermoeiend!

Dat is fantastisch natuurlijk!

Alhoewel dit voor de wondervolle vrouw niet altijd helemaal op lijkt te gaan. Want ja… als je wondervol bent, dan lijkt het adagium nog steeds te zijn dat je met je kleding moet proberen er zo slank mogelijk uit te zien.

Heel vermoeiend, weet ik uit eigen ervaring. Bovendien… met dat ene jasje lijk je misschien wat slanker, met als gevolg dat je het niet uit durft te trekken, ook al staat het zweet op je voorhoofd.

En ook… op een gegeven moment raak je gewoon je eigen stijl kwijt. Door zo bezig te zijn om met kleding er optisch zo slank mogelijk uit te zien, was ik bijna vergeten dat mode of kleding vooral erg belangrijk is om je identiteit neer te zetten.

Waar je voor staat, wie je bent!

Bagoes Only Carmakoma blouse lang achter

Een kledingstuk kan zoveel met je doen

Dat is wat er gebeurt als je al die moderegels nog gaat geloven ook…

Het leven wordt er niet leuker op, zonde toch?

Het valt mij op dat juist wondervolle vrouwen onderling kritisch kunnen zijn op hoe kleding wordt gedragen en welke kleding wordt gedragen. Jammer vind ik dat. Zullen we daar eens lekker mee ophouden?

Wat belangrijk is, hoe jij je in een outfit voelt. Want een kledingstuk kan zoveel met je doen, als het gaat om zelfvertrouwen bijvoorbeeld…

Een thema waar ik me eigenlijk meer in zou willen verdiepen!

Bagoes Only Carmakoma blouse

Bagoes Only Carmakoma blouse wondervol

Bagoes Only Carmakoma blouse herfstprint

Bagoes heeft veel Only Carmakoma

Een regel die ik steeds vaker overboord gooi, is dit:

Op een strakke broek hoort een lang bovenstuk. En deze blouse is beide. Kort aan de voorkant, lang over mijn billen! En ja, dan zie je bij zij aanzicht de contouren van mijn bolle buik. Nou en? Wie zich eraan stoort, kijkt de andere kant maar op (heb ik van mijn moeder geleerd).

Deze blouse is trouwens van het merk Only Carmakoma. En ja, dat is het plus size zusje van het bekende merk Only dat je ongetwijfeld kent van een winkelcentrum of binnenstad bij jou in de buurt. Bij Only Carmakoma vind je trendy items, vaak net die leukere prints of materialen. Het is een van mijn favoriete merken van dit moment.

Bagoes heeft heel veel items van Only Carmakoma! Vanaf maat 42 tot en met maat 54.

  • En deze kort-voor-en-achter-lang blouse is trouwens ook te koop in een mooie dierenprint (maar daar zijn de meeste maten er al uit zie ik…). De prijs is nu (nog maar): 27.99 euro!
  • De jeans die ik draag is trouwens een lekkere stretchy push-up tregging ook van Only Carmakoma en nu verkrijgbaar bij Bagoes voor 23,99 euro (!).

BESTEL DEZE OUTFIT

Only Carmakoma blouse

Prijs: nu € 27,99

Bagoes.nl

Wekelijks nieuws van Wondervol
Ontvang elke woensdag een overzicht van alle blogs in jouw mail.

Nooit meer schurende bovenbenen