Wauw! Ik ben geïnterviewd voor een reportage in het NOS journaal!

Ik ben zo blij en trots!

hermina de vries bij nos journaal

Toen ik in 2009 begon met Wondervol.nl om een ander geluid te laten horen over overgewicht en diëten, durfde ik niet te dromen dat nota bene het NOS journaal open zou staan voor mijn visie!

En nu is het dan zover!

En natuurlijk heb ik al wat haat bespeurd op Twitter. Het is voor sommige mensen nog een beetje wennen dat er ook dikke mensen zijn die wel gelukkig zijn met hun lijf. Snap ik…

wondervol op nos journaal

De opnames zijn gemaakt bij Fit20, waar ik wekelijks train. Weer es wat anders dan op een bank met een zak chips, zoals dikke mensen op tv toch vaak nog in beeld worden gebracht, dacht ik…

Het heeft ook alles te maken met wat ik duidelijk wil maken in deze reportage: ik focus me op gezondheid in plaats van gewicht. Twee heel verschillende dingen. Ik train dus niet om af te vallen, maar om goed voor mijn lijf te zorgen. Het trainen houdt me sterk en soepel.

wondervol nos journaal

Ok, dan ga ik nu weer even verder met het beantwoorden van de berichtjes die ik krijg, naar aanleiding van de reportage.

En lees ook dit artikel met interview met Lottie Mae Jones en weer een ander video waarin ik ook aan het woord kom (geen idee hoe ik kan embedden hier, helaas…)

En het begon allemaal vanochtend met dit artikel in de Telegraaf: