(Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door More by MOOJ)

Ik hou van de tomboyish look, maar dat betekent niet dat ik ga shoppen bij de mannenafdeling.

Dat hoeft ook helemaal niet, want er komen steeds meer leuke merken bij voor de wondervolle vrouw!

More by MOOJ is zo’n nieuw merk dat zich helemaal uitleeft op het thema: polo!

poloshirt grote maten more by MOOJ

Liefde voor mooie kleren

Het is wat mode betreft een beetje een gekke tijd voor mij.

Mijn liefde voor mooie kleren begon op de middelbare school. Ik experimenteerde met van alles en dook ook graag in de kledingkast op de overloop waar kleding van mijn moeder en oma van vroeger te vinden waren.

Poloshirt Paige

poloshirt maat 48 more by MOOJ

Terug in de tijd

Het grappige is dat veel van wat in mijn jeugdjaren (15-25 jaar) in de mode was, op dit moment weer in de winkels ligt. Dat is niet alleen grappig, maar ook… hoe zal ik het zeggen… emotioneel.

In die jeugdjaren kocht ik mijn poloshirts dus vaak wèl op herenafdelingen of herenmodezaken. Omdat die poloshirts hartstikke hot waren en ik ze leuk vond en graag mee wilde doen en de dames poloshirts pasten me niet. Het liefst kocht ik ze van een goeie kwaliteit, dus wat dikkere stof, zodat het shirt een beetje van mijn lijf afstond en ik mijn buik zoveel mogelijk kon camoufleren.

Daar voelde ik me toen het meest prettig in. Ik zat nog in mijn ontkenningsfase dat ik dik ben en dacht dat ik dit voor de buitenwereld ook nog wel even geheim zou kunnen houden door wijde kleding dragen.

poloshirt Paiga more by MOOJ

poloshirt streep grote maten more by MOOJ

Weer helemaal verliefd op de polo

Opeens was het afgelopen met de polo (ik had poloshirts, polotruien ook) en was ik de polo zelfs een beetje vergeten. Tot nu eigenlijk. Oude liefde roest niet, zou je kunnen zeggen, want ik ben meteen weer helemaal verliefd op de polo!

Dit poloshirt van More by MOOJ is mooi afgewerkt met mooie details en een mooi, niet al te opzichtig, geborduurde schelpapplicatie. Zelfs in de zijsplitjes zit weer een randje met fijne streepjes.

poloshirt more by MOOJ

Navy all the way

Om het navy-gevoel van dit poloshirt te onderstrepen, combineer ik de polo voor de foto met een rode blazer (oud van Belloya) en een 7/8 jeans van Oopz en witte sneakers.

Ik heb de polo nu een beetje omhoog gedrapeerd, zodat de polo niet helemaal over mijn kruis valt. De tijd van mijn buik camoufleren door lange wijde shirts over mijn billen en mijn kruis aan te trekken, heb ik achter me gelaten. Dit vind ik nu leuker staan zo.

Als jij dat wel prettig vind (en dat snap ik heel goed) dan weet je in ieder geval dat de polo langer is dan die er nu op deze foto’s uitziet. De polo heeft ook een lichte A-lijn, zodat het shirt mooi over het lichaam valt.

Poloshirt streep Paige

poloshirt streep navy grote maten dames

Vanaf maat 42/44 tot en met maat 54/56

Misschien kun je het beste een kijkje nemen in de webshop van More by MOOJ, daar zie je het beter.

Dit poloshirt met navy streep is 89,95 euro en beschikbaar vanaf maat 42/44 tot en met maat 54/56. Ik heb maat 48 en draag deze polo in maat 2 (maat 46/48) en ik draag het shirt zoals je ziet een beetje aangesloten.

Het poloshirt is ook verkrijgbaar in andere kleuren en ook met bloemenprint:

Het lijkt mij ook heel leuk om dit poloshirt op een spijkerrok te dragen! Ben je meer van de jurken? More by MOOJ heeft ook polojurken in verschillende kleuren en variaties:

Zie ook: