Het jaar is nog maar net begonnen en ik heb net mijn tweede interview gegeven.

Wow, dat klinkt een beetje opschepperig he? Hmm…

wondervol talkshow telegraaf vrouw

Een kans om mijn missie uit te dragen

Nouja, ik ben er best wel trots op dat ik mijn verhaal in landelijke media mag vertellen. Het is een geweldige kans voor mij om mijn missie uit te dragen.

Namelijk dat je blij mag zijn met wie je bent en hoe je eruit ziet.

Dat zelfliefde de sleutel is om goed voor jezelf te zorgen.

En dat je op moet passen met diëten, omdat bijna iedereen er alleen maar zwaarder van wordt op de lange duur. En omdat lijnen ook schadelijk kan zijn voor je lichaam.

Ik verwijs daarom graag naar het Meldpunt Dieetleed, dat Angele Bakker en ik in 2014 oprichtten. Ik wil dit meldpunt integreren met Wondervol en er een nieuwe boost aan geven.

wondervol talkshow telegraaf

Bekijk hier de Praat Mee Talkshow van Vrouw

Vorige week was ik te gast in de online talkshow Praat Mee van Vrouw van Telegraaf. Vrouw is begonnen met de Lekker in je Vel Challenge, maar staat ook open voor een kritisch anti-dieet geluid. Super vind ik dat!

De video van Vrouw is hier te vinden:

wondervol in telegraaf vrouw talkshow

Genomineerd voor de Vrouw in de Media Award!

En natuurlijk vind ik dat ook wel eens spannend hoor, om mee te werken aan een televisieprogramma bijvoorbeeld. En als ik me niet sterk genoeg voel om mijn verhaal te doen tegenover een wetenschapper die me om de oren slaat met allemaal wetenschappelijke onderzoeken die aantonen dat ik dankzij mijn vet niet lang meer te leven heb… dan zeg ik nog wel eens ‘nee’….

Ik benader overigens bijna nooit zelf de media. Vaak weten redacties me te vinden via deze website.

Dus als je zichtbaar wil zijn om meer bekendheid te geven aan jouw missie en/of jouw onderneming… bloggen werkt! 😉

De media-aandacht heeft er ook nog eens voor gezorgd dat ik genomineerd ben voor de Vrouw in de Media Award van het platform ZijSpreekt! Veel volgers hebben naar aanleiding van mijn oproep op Facebook al op me gestemd en daar ben ik heel dankbaar voor!

Wil je op me stemmen?

Wil je ook stemmen? Dat kan via de website van vrouwindemedia.nl. De eerste pagina scroll je naar beneden, klik op ‘volgende’ en zoek dan mijn naam Hermina de Vries op bij de provincie Overijssel.