Joehoe!!!

Superblij en supertrots!

Ik sta in de glossy van Vrouw magazine!

anti-dieet, hermina, wondervol,glossy, vrouw, telegraaf

Ik ben heel blij met de mooie foto’s in het blad, dat sinds gister in de winkels ligt!

De shoot in het Telegraafgebouw in Amsterdam is alweer een poos geleden. Er hing een wand vol met prachtige jurken, waaruit ik deze van het merk Xandres Xline koos.

Strompelend richting het witte doek

Visagiste Astrid Timmer maakte mij prachtig op en deed mijn haren. Op veel te hoge hakken šŸ˜‰ strompelde ik richting het witte doek en de lampen. Voor mijn blog maak ik natuurlijk vaker foto’s, nouja ik, dat doet mijn lieve vriend natuurlijk. Ik neem wat verschillende poses aan, loop een stukje, zijkant, achterkant en dan kan ik uit de 20 foto’s meestal genoeg afbeeldingen vinden waar ik niet mijn ogen dicht heb….

Dat ging bij fotograaf Feriet Tunc dus wel anders. Wow, ik had op een gegeven moment echt het zweet op mijn voorhoofd staan. Springen (op hakken!), onmogelijke poses aannemen en mijn kont zover mogelijk naar achteren steken, haha! Superleuk om mee te maken!

Waarom ik gestopt ben met diƫten

Het meest trots ben ik wel op het verhaal in de Vrouw Glossy (niet te verwarren met het magazine dat wekelijks op zaterdag bij de Telegraaf zit.). Over waarom ik gestopt ben met diƫten. Ik heb wel es kritiek op media die zich schuldig maken aan bodyshaming. Gelukkig zijn er ook redacties die ook het verhaal van mij als wondervolle vrouw willen vertellen!

Het verhaal stond zaterdag 6 mei, op de dag van de internationale anti-dieetdag, online op vrouw.nl.