Wow!

Ik stop meteen met scrollen als deze foto in mijn tijdlijn op Facebook verschijnt.

Myla Dalbesio prima donna strand

PrimaDonna x Myla Dalbesio

Het gaat om een nieuwe, exclusieve lijn van het lingeriemerk PrimaDonna in samenwerking met model Myla Dalbesio.

‘Myla Dalbesio heeft rondingen en een maat 40-42, wat lang uitzonderlijk is geweest in de modellenwereld, en praat openlijk over hoe ze daar soms mee worstelt. Haar echtheid en prachtige vrouwelijke lichaam waren juist een match made in heaven voor PrimaDonna’, vertelt PrimaDonna in een persbericht.

PrimaDonna: ‘Zelf omschrijft ze zichzelf als ‘te rond om een gewoon model te zijn, maar te slank om als plus size model gezien te worden’.

Model met rondingen

‘Dalbeseio is onder andere ook model voor de beroemde badmodecampagne van Sports Illustrated. Als model met natuurlijke rondingen wil ze andere vrouwen inspireren om hun lichaam te omarmen en zich goed te voelen in hun vel. Een missie die ze deelt met PrimaDonna, het lingerie- en swimwear merk dat vrouwen met een grotere cupsize een goed gevoel wil geven met prachtige producten en de allerbeste fit.’

Myla Dalbesio bikini prima donna

Prima Donna Myla Dalbesio grijze boxer met top

prima donna bh met kant Myla Dalbesio

Comfy, vrouwelijk, stoer

Een longline triangelbh met véél kant, een stoer bomberjack (die je dubbelzijdig kunt dragen!), een zwart badpak met een extra diep decolleté, een trendy legging, een leuke sjaal of pet. Alle stukken ademen een coole New Yorkse vibe. Comfy, vrouwelijk en stoer tegelijk.

Myla Dalbesio prima donna nicky's lingerie

Myla Dalbesio prima donna sportbh

Myla Dalbesio prima donna bikini strand

prima donna Myla Dalbesio sportlijn

Verkrijgbaar bij Nicky’s Lingerie in Eindhoven

Deze exclusieve lijn van PrimaDonna is beperkt verkrijgbaar in Nederland, maar het goeie nieuws is dat je voor deze collectie terecht kunt bij Nicky’s Lingerie in Eindhoven (en vanaf donderdag ook via de webshop van Nicky’s Lingerie)! Nicky’s is gespecialiseerd in lingerie en badmode in grote (cup-)maten en heeft een grote winkel met heel veel keus!

Tot en met cup H

Minder leuk is dat deze lijn verkrijgbaar is in maximaal omvang 90, maar wel tot en met cup H. De sportbroek gaat tot en met maat 48, de bikini tot en met omvang 90 en de hotpants tot en met maat 50. Als PrimaDonna de wondervolle vrouw echt wil aanspreken, zou het natuurlijk fijn zijn als dit soort toffe items een groter maatbereik hebben.

PS: dit artikel is niet gesponsord, ik ben onder de indruk van de foto’s en de ontwerpen en moest dit even met je delen!