(Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door Oopz)

Zes dagen op de winkel van Oopz passen in Lochem. Het was het derde jaar alweer (dacht ik) en inmiddels zit het er weer op.

Een paar dingen vielen me op en dat wil ik graag met je delen.

Oopz outfit, wondervol, jogger, Zizzi, Zoey, heide, Holterberg

Deze L is niet de L die jij gewend bent

Oopz in Lochem verkoopt kleding vanaf maat 38 tot en met 54 (en daarnaast allemaal leuke spulletjes van Zuss, zeep, sjaals, kletspotten, kaarten en nog veel meer). En dat is best bijzonder dat zowel dames met maat 38 en wondervolle dames in dezelfde winkel terecht kunnen.

De meeste mensen die nog nooit bij Oopz zijn geweest, komen er in de paskamer pas achter dat dit een winkel is met andere merken dan ze gewend zijn. Zo heb ik het herhaaldelijk meegemaakt dat iemand met maat 40 of 42 een item in maat L (dat is bij Zizzi bijvoorbeeld maat 50/52) gaat passen. Best grappig eigenlijk. Ook opvallend: als ik zeg: ik pak een maat S voor je, mensen daar heel blij op reageren. 🙂

Soms waarschuwde ik van te voren, vaak was dat ook niet nodig, omdat deze dames vaste klant zijn bij Oopz.

Oopz outfit, grote maten, Zizzi, Zoey, plus size, heide

Die teleurgestelde blik…

De reacties op het grote maatbereik zijn trouwens opvallend positief. Veel vrouwen vinden het heel leuk dat het maatbereik groter is, dan ze gewend zijn.

Een paar dames moest ik op die manier teleurstellen, omdat maat 38 voor hen te groot is. De teleurgestelde en tegelijkertijd vragende blik die ik dan krijg. Ik dacht bij mezelf, ik snap je. Ik maak dit zelf ook vaak mee, maar dan omdat ik in een winkel kom waar alles mij te klein is. Maar dat heb ik maar niet gezegd.

oopz, grote maten, wondervol, zizzi, zoey, heide

Mama, dit staat jou goed!

Wat me ook opvalt: kinderen met een uitgesproken mening over wat mooi en niet mooi is. En ook al probeert de moeder de smaak van zoon of dochter te negeren, vaak weegt deze stem toch mee. Grappig om te zien.

Verder heb ik heel veel complimenten in ontvangst mogen nemen over hoe leuk de winkel eruit ziet en alle leuke spulletjes die je er kunt vinden. Dat maakt me nog trotser dan ik al ben op Oopz-baas Gerrianne. Geweldig wat je doet Gerrianne en hoe je het doet! Het waren zes hele leuke dagen, ik vind het een eer dat ik op jouw winkel mocht passen!

Iedereen die langskwam: dank voor jou komst!

Zizzi, Zoey, grote maten, Oopz, Lochem, wondervol, Holterberg, heide

Een Oopz outfit

De outfit op de foto’s is in zijn geheel te shoppen bij Oopz natuurlijk 🙂

  • Een heerlijke jogger in de kleur zandsteen, modekleur van dit najaar. Voor wie m in de webshop wil bestellen, ik vind de broek beslist niet klein vallen. De jogger zal snel in de Oopz webshop verschijnen denk ik.

Oopz, wondervol, outfit, grote maten, bomberjack, Zoey, jogger Zizzi

  • Ik wilde deze outfit combineren met een streepjes t-shirt en had die al weggehangen, maar een klant kreeg m in het vizier, haha! Ik merk dat mensen mij ook wel erg vaak (te vaak?) in streepjes zien en eigenlijk vind ik deze top (met elastiek onderin) van Zizzi ook wel heel erg leuk erbij!

 

Benieuwd naar jouw tip!

Wat zou jij op deze kleur broek dragen? Laat jouw tip achter bij de reacties.

De foto’s zijn trouwens gemaakt op de Holterberg, waar je nu kunt genieten van de bloeiende heide.

Avonturen

Benieuwd naar mijn avonturen op de dagen dat ik op Oopz paste? Check de foto’s en filmpjes op mijn Wondervol Facebookpagina.

BewarenBewaren