Zes dagen oppassen op Oopz, dit valt mij op

(Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door Oopz)

Zes dagen op de winkel van Oopz passen in Lochem. Het was het derde jaar alweer (dacht ik) en inmiddels zit het er weer op.

Een paar dingen vielen me op en dat wil ik graag met je delen.

Oopz outfit, wondervol, jogger, Zizzi, Zoey, heide, Holterberg

Deze L is niet de L die jij gewend bent

Oopz in Lochem verkoopt kleding vanaf maat 38 tot en met 54 (en daarnaast allemaal leuke spulletjes van Zuss, zeep, sjaals, kletspotten, kaarten en nog veel meer). En dat is best bijzonder dat zowel dames met maat 38 en wondervolle dames in dezelfde winkel terecht kunnen.

De meeste mensen die nog nooit bij Oopz zijn geweest, komen er in de paskamer pas achter dat dit een winkel is met andere merken dan ze gewend zijn. Zo heb ik het herhaaldelijk meegemaakt dat iemand met maat 40 of 42 een item in maat L (dat is bij Zizzi bijvoorbeeld maat 50/52) gaat passen. Best grappig eigenlijk. Ook opvallend: als ik zeg: ik pak een maat S voor je, mensen daar heel blij op reageren. 🙂

Soms waarschuwde ik van te voren, vaak was dat ook niet nodig, omdat deze dames vaste klant zijn bij Oopz.

Oopz outfit, grote maten, Zizzi, Zoey, plus size, heide

Die teleurgestelde blik…

De reacties op het grote maatbereik zijn trouwens opvallend positief. Veel vrouwen vinden het heel leuk dat het maatbereik groter is, dan ze gewend zijn.

Een paar dames moest ik op die manier teleurstellen, omdat maat 38 voor hen te groot is. De teleurgestelde en tegelijkertijd vragende blik die ik dan krijg. Ik dacht bij mezelf, ik snap je. Ik maak dit zelf ook vaak mee, maar dan omdat ik in een winkel kom waar alles mij te klein is. Maar dat heb ik maar niet gezegd.

oopz, grote maten, wondervol, zizzi, zoey, heide

Mama, dit staat jou goed!

Wat me ook opvalt: kinderen met een uitgesproken mening over wat mooi en niet mooi is. En ook al probeert de moeder de smaak van zoon of dochter te negeren, vaak weegt deze stem toch mee. Grappig om te zien.

Verder heb ik heel veel complimenten in ontvangst mogen nemen over hoe leuk de winkel eruit ziet en alle leuke spulletjes die je er kunt vinden. Dat maakt me nog trotser dan ik al ben op Oopz-baas Gerrianne. Geweldig wat je doet Gerrianne en hoe je het doet! Het waren zes hele leuke dagen, ik vind het een eer dat ik op jouw winkel mocht passen!

Iedereen die langskwam: dank voor jou komst!

Zizzi, Zoey, grote maten, Oopz, Lochem, wondervol, Holterberg, heide

Een Oopz outfit

De outfit op de foto’s is in zijn geheel te shoppen bij Oopz natuurlijk 🙂

 • Een heerlijke jogger in de kleur zandsteen, modekleur van dit najaar. Voor wie m in de webshop wil bestellen, ik vind de broek beslist niet klein vallen. De jogger zal snel in de Oopz webshop verschijnen denk ik.

Oopz, wondervol, outfit, grote maten, bomberjack, Zoey, jogger Zizzi

 • Ik wilde deze outfit combineren met een streepjes t-shirt en had die al weggehangen, maar een klant kreeg m in het vizier, haha! Ik merk dat mensen mij ook wel erg vaak (te vaak?) in streepjes zien en eigenlijk vind ik deze top (met elastiek onderin) van Zizzi ook wel heel erg leuk erbij!

 

Benieuwd naar jouw tip!

Wat zou jij op deze kleur broek dragen? Laat jouw tip achter bij de reacties.

De foto’s zijn trouwens gemaakt op de Holterberg, waar je nu kunt genieten van de bloeiende heide.

Avonturen

Benieuwd naar mijn avonturen op de dagen dat ik op Oopz paste? Check de foto’s en filmpjes op mijn Wondervol Facebookpagina.

BewarenBewaren

By |2017-08-13T23:01:22+00:0013 augustus 2017|alle artikelen, mijn leven, mijn outfits, mode, shopping|5 Comments

About the Author:

Hermina
Hermina de Vries is de oprichter van Wondervol.nl. Haar levensmotto is: love your body, love your life!

5 Comments

 1. Iris Bakker-Klein 14 augustus 2017 om 07:24

  Super leuke combi ik zou dezelfde kleuren hebben gekozen of zwart. Ik ben dit jaar ook voor het eerst bij Oopz geweest en een leuke blouse gekocht hoewel ikzelf ook in een modewinkel werk en op de plussize afdeling is het ook erg leuk om bij andere te kijken en dat inspireert mij. Gerianne heeft gewoon een superleuke winkel. Ik kom graag nog een keer langs. Doe haar de groeten …..Iris

 2. Anna Suers 14 augustus 2017 om 08:13

  Nieuwsgierig geworden naar de winkel na het lezen van je verhalen.
  Misschien dat ik manlief eens vraag om een ritje richting Lochem.
  Het wordt denk ik ook wel eens tijd dat ik uit mijn comfortzone kom, koop veel kleding bij c&a en draag graag een spijkerbroek…

 3. Queensize 14 augustus 2017 om 14:14

  Zandsteenrood modekleur van dit najaar?
  Jadegroen, flessengroen, donker blauw, wolwit, bordeaux rood, olijfgroen, onderdeel ja maar zandsteenrood heb ik in geen collectie gezien.

 4. Hermina
  Hermina 14 augustus 2017 om 19:45
 5. Conny 14 augustus 2017 om 22:13

  Leuk gecombineerd en lekker ‘gedurfd’ …. moet nog erg wennen aan die kleur, maar wel heel grappig om de broek te combineren met deze blouse, mooi die stijlen door elkaar ….. ik vind het heel leuk, maar of ik het zelf zou durven …..

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.